” Macam ni punya comel, maid boleh t1nggal.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel Yang Rancak ‘Berbual’ Dengan Babanya Dan Mamanya. Amboi Riuh Rendah Suara Shariq, Kecil-Kecil Dah Pandai Ajak ‘Bersemb4ng’. Comelnya Suara Tu !!

Shariq Arshan Gabriel merupakan nama permata hati dan anak kesayangan Emma Maembong dan suaminya, Muhammad Shazli. Wajahnya yang comel dan matanya yang cantik sering menjadi perhatian ramai setiap kali posting mengenainya dimuatnaik.

Baru-baru ini, Emma berkongsi video terpaks4 membawa Shariq ke set penggambaran dramanya kerana tiada sesiapa yang boleh menjaga Shariq di rumah. Sebelum itu, Emma memaklumkan pembantu rumah yang menjaga Shariq telah l4ri dari rumah.

Yang terbaru, menerusi akaun Instagram Shqriqgabriel yang diwujudkan dan dikendalikan oleh Emma sendiri, Emma telah berkongsi video terbaru Shariq sedang rancak ‘berbual’ dengan babanya. Untuk makluman, Shariq kini sudah berusia 4 bulan.

Dalam video yang dikongsikan, Shariq yang memakai sepasang baju berwarna kuning tidak berhenti membunyikan suaranya seperti sedang berkomunikasi dengan Shazli dan juga Emma. Amboi riuh rendah bunyi suara Shariq yang halus itu.

Jom tonton video Shariq di bawah :

Alahai Shariq, kecil-kecil lagi dah pandai nak ajak ‘bersemb4ng’ yer. Agaknya apalah yang dicakapkan oleh Shariq tu. Rata-rata peminat terhibur mendengar suara comel Shariq. Antara komen-komen mereka :

” Handsome shariqgabriel selalu dah handsome tak payah cakap.. Good boy kan, alololo comel.. kuat b0rak lah dia.. Bebe1 apa tu sayang.. “

” No perang4i mama ni hahaha. Dia b0rak pasal maid tu.. Alaaaaa sayangnya.. Nak susu yer manja.. Clever baby boy.. Amboii rancaknya dia cite.. “

” Apa yang tak puas hati tu Gabriel.. Halah halah lembutnya suara dia. Kalau anak kita, menjer1t.. Kecik2 dh pndai borak ehh.. “

” Camni pnye comel, maid bole tggl.. klo aku.. mmg aku gom0l sesaje.. nmpk bijak lgpn.. Ramah sgt ni shariq.. Tinggi nya pitching suara baby Gabby syg… boleh jadi penyanyi ni.. “

” Pandainya b0rak.. beriya betul nak citer kat mommy.. iya syg.. aunty dengar ni.. cakaplah lagi.. Membebe1 campur nak nang1s lattew.. haha.. “

” Bb kata tak yah carikan bbik utk jga dia.. Dia kata dia ske ikut mummy keje.. Nak jd b0dygruad mummy sbb mummy dia Cntik sgt.. “

” Suka semb4ng ni, comel sangat.. Kuat betul suara dia ajak b0rak tu.. Pandai nyemb4ng. Mcm2 cerita tuuuu.. “

Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Shariq membesar dengan sihat serta menjadi anak yang soleh dan taat kepada agama dan ibu bapa. Semoga urusan Emma dan suaminya mencari pembantu rumah yang baru untuk menjaga Shariq dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG shariqgabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..