“ Handsome and cute lah Isaac ni.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Isaac Raees, Anak Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Cur1 Tumpuan Peminat. Comelnya Isaac Senyum !!

Anak selebriti Malaysia iaitu Isaac Raees sering mendapat tumpuan di Malaysia dek kerana rupanya yang comel. Putera sulung Aiman Hakim Ridza dan Zahirah MacWilson ini sememangnya menjadi perhatian ramai peminatnya.

Terbaru, meninjau ke ruangan Instagram Isaac Raees, satu gambar telah dimuatnaik yang memaparkan pelbagai reaksi muka Isaac bersama dengan neneknya. Amboi bukan main gembira muka Isaac dengan senyuman comelnya.

Pantas masa berlalu, sejak melahirkan Isaac, permata hati Aiman dan Zahirah kini telah berusia tiga bulan lebih. Raut mukanya jika diperhatian mempunyai iras mummy dan daddy. Ditambah lagi dengan lesung pipintnya itu menambahkan lagi cute mukanya.

Gambar Isaac mula dikongsikan di Instagram sejak usianya dua bulan untuk peminat sentiasa mengikuti perkembangan Isaac. Ramai yang terpaut dengan rupa comel Isaac, terutama sekali gambar-gambarnya yang mempunyai lesung pipit di pipi.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Gambar Isaac di Instagramnya telah mendapat banyak tanda suka. Ramai yang memuji dan mendokan kebaikan buat dirinya. Antara komen ramai :

“ Aww super cute, love you Isaac Raees, Oma will miss you so much.. Sooo cutee.. olooo shayang.. So cute baby Isaac.. Comel.. ”

“ Cute sekali kamu.. handsome boy.. Good boy.. Miss you.. So cute OMG.. cute nya bf saya.. Eee muke sebiji zahirah laaahh.. ”

“ Handsome betul awakk.. comel sgt la Isaac.. yay isaac cutie.. auwww adorable.. Semoga sentiasa sihat & happy Isaac.. Mummy & daddy ke tu sib0k kat dapur.. ”

“ Im 0bsessed with this cut1e boy.. Handsome And Cute Lah Isaac Ni.. Arhhhh tak pernah tak comel,, mcm mummy ngn daddy dye jgk.. ”

“ Cute nyer baby Isaac.. Handsome boy.. Alhamdulillah dah sihat.. Bleh jln2 Kingspark.. Handsome boy Auntie ni.. sayang dia.. Suka senyum la baby boy ni.. ”

“ Cepat2 b4mb4m tauu mcm kakak Fatima.. Ya Allah bud4k niii ger4m.. I think he looks like your mom.. The adorable n cutest baby.. ”

“ Awww comellah, suka tengok baby time umur macam ni.. senyum dia nampak dimple.. membesar dengan baik ya isaac.. ”

Zahirah sebelum ini pernah memberitahu melalui media sosialnya cara menyebut nama Isaac dengan betul. Apapun diharapkan semoga Isaac membesar menjadi anak yang baik dan sentiasa membahagiakan ibu bapa.

Sumber: IG isaacraes

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..