” Macam ni lah kawan, bantu masa susah.. ” – Netizen

P0sting Terbaru Black Hanifah Di Instagram Terima Pujian Ramai Peminat. Wah, Inilah Dinamakan Sahabat Sejati. Susah Dan Senang Bersama !!

Semalam, penyanyi Tomok telah berkongsi berita duk4 apabila dia disahkan telah dijangk1ti c0v1d 19. Tomok kini sedang menjalani kuar4ntin di rumah manakala isteri dan anak-anaknya pula negatif c0v1d 19.

Meninjau ke akaun Instagram Black Hanifah, sebuah video yang dikongsikan telah menerima pujian ramai peminat. Dapat dilihat Black telah menyediakan keperluan makanan untuk rakannya itu semasa dikuar4ntin.

Antara stok makanan yang diberikan oleh Black ialah minuman dalam tin dan juga biskut-biskut. Black telah menghantar sendiri ke rumah Tomok dan meletakkan makanan tersebut di hadapan pintu rumah.

Tomok yang menjalani kuar4ntin di tingkat atas rumah hanya melambai-lambai sahaja sahabat baiknya ini. Walaupun sekadar makanan ringan namun ia sebenarnya sangat bermakna. Inilah yang dikatakan sahabat sejati.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji persahabatan antara Black dan Tomok. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Terbaik black.hanifah …. Semoga dipermudahkan dan diberi kesihatan yg baik tomokofficial. Baguih ampa,true friend.. “

” Ad0iii sed1h plak abg black.hanifah enn.. enn.. tomokofficial take care mok… abg doakan moga cpt sembuh.. “

” Mcm ni lah kawan. bantu Masa susah. bkn t1kam blkg.. tu lh sahabat dlm ssh senang ada sahabat yg ambk tahu kita sak1t… “

” Sahabat yang baik. semoga diberi kekuatan cepat sembuh .. comel laa korg nie ni bru bff.. terbaik black. Semoga cepat sembuh Tomok.. “

” Bagusnya sahabat tau pulak tomok suka minum kopi o.. a very good fren.. sahabat baik mcm ni mana nak cari.. “

” Moga korang black.hanifah & tomokofficial bersahabat hingga ke syurga.. walaupun kat dunia kadang2 perang4i masing2 mcm ner4kerr.. “

” Terbaik black. hanifah Hargai sebaiknya persahabatan… Semoga tomokofficial cpt sembuh… Ad0iii sed1h plak abg.. “

Bukan senang untuk mencari seorang sahabat yang sentiasa berada di sisi sama ada dalam keadaan susah dan senang. Semoga persahabatan antara Black dan Tomok terus berkekalan begini selamanya. Semoga cepat sembuh buat Tomok.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Black Hanifah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..