” Seb4k tengok video ni bila teringat apa yang Zulin lalui dulu.. ” – Netizen

Video-video Majlis Akad Nikah Zulin Aziz Bersama Pasangannya, Farhan Norzaini Yang Sama Cantik Sama Padan. Berseri-Seri Zulin, Alhamdulillah Bertemu Mr Right. Selamat Berbahagia Zulin !!

Bulan lalu, Zulin Aziz ada berkongsikan berita gembira mengenai pertunangannya bersama dengan rakan perniagaannya, Farhan Norzaini. Mereka turut memaklumkan memilih tarikh 20 Februari 2022 sebagai tarikh untuk diijabkabulkan sebagai pasangan suami isteri yang sah.

Sekitar pagi tadi, telah selamat berlangsungnya majlis pasangan ini. Bersaksikan Masjid Negara, terpatrilah ikatan yang sah setelah beberapa tahun bersahabat. Zulin kelihatan berseri-seri dalam busana putihnya begitu juga Farhan yang nampak segak bergaya.

Mengikut SOP yang ditetapkan, majlis dihadiri kaum keluarga dan sahabat terdekat. Hanya dengan sekali lafaz, sahlah Zulin bergelar isteri. Hanya kegembiraan yang dapat dilihat pada wajah kedua-duanya apabila sudah halal perhubungannya.

Untuk makluman, Farhan melamar Zulin ketika mereka sama-sama mengerjakan ibadat umrah baru-baru ini. Menurut laporan Portal Metro, Zulin menerima lima dulang hantaran bersama wang hantaran sebanyak RM 30,000.

Jom tonton video di bawah :

Turut sama dikongsikan di Instagram Sirih Junjung moment ketika sesi menyarungkan cincin ke jari pengantin. Alahai m4lu-m4lu pula tengok Zulin namun yang pasti ramai yang gembira melihat Zulin sebagai permaisuri sehari.

Jom tonton video di bawah :

Sahabat baik Zulin, Dayana Roza juga ada memuatnaik video sebelum dan selepas selesai majlis sahabatnya ini. Wah gembira pengantin baru ni, perang4i pun sama masuk air nampaknya. Tumpang seronok peminat melihat Zulin bertemu Mr Right.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah pun mendapat perhatian daripada peminat dan dibanjiri ucapan tahniah. Antara komen-komen peminat :

” Syukur alhamdulillah, seb4k tengok Zulin akh1rnya bertemu bahagia yang dicari. Tahniah dan so happy for you dear Zulin. Barakallahu Fik.. “

” Alhamdulillah. Happy nyerrr la at last jumpa jugak kawan aku ni dengan Mr Right. Semoga sampai ke syurga dan berbahagia selalu Zulin.. “

” Alhamdulillah, tahniah zulin dan suami. Saya mengalir air mata, gembira dan rasa syukur. Semoga bahagia till jannah.. “

” Ahh sed1hnya, bahagia juga Zulin lepas semua dug4an yang dihadapi dulu. Semoga kekal hingga ke akhir hayat.. “

” Tahniah Zulin, finally meet your soul. Semoga kekal hingga ke akhir hayat. Gembira rasa tengok Zulin dah sampai ke fasa ni.. “

” Congratulations.. dia laa jodoh awak zulin moga bahagia till jannah.. Selamat pengantin baru Zulin dan Farhan.. “

” Akhirnya dengan segala duk4. Alhamdulillah. Benar Aj4l, ma0t, jodoh semua ketentuan Allah. Selamat pengantin baru. Rahmati mereka ya Allah. Moga kekal ke Jannah. Aamiin.. “

” Alhamdulillah tahniah zulin. seb4k tengok video ni bile teringat ape yg zulin lalui dulu. u deserve it. Semoga berkekalan dan bahagia hingga ke anak cucu.. “

Dalam gembira melihat Zulin, terselit juga rasa seb4k di hati peminat mengenang sejarah silam Zulin. Apa pun, itu hanya tinggal sejarah dan kini Zulin sudah menemui kebahagiaannya. Allah sebaik-baik perancang dan semoga ik4tan rumahtangga ini sentiasa dalam rahmat Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : Zulin Aziz, Sirih Junjung, Farhan Norzaini, Dayana Roza, Portal Metro

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..