” Macam kembar, sama je muka kak Liza dengan anak.. ” – Netizen

Gambar Liza Hanim Bersama Anak Sulungnya, Marsya Qistina Cur1 Tumpuan Ramai. Wah Tak Sangka Anak Liza Hanim Dah Besar, Ayu Betul Gayanya.

Siapa tidak mengenali akan penyanyi yang popular dengan lagu Siapa Sangka Siapa Menduga, Liza Hanim atau nama sebenarnya Haliza Hanim binti Abdul Halim. Mempunyai suara yang merdu, Liza merupakan seorang anak didik pemuzik terkenal iaitu arw4h Datuk Adnan Abu Hassan.

Kemunculan Liza Hanim dalam industri muzik tanah air sekitar 1996 dengan kualiti vokal tersendiri sekali gus meletakkan dirinya antara penyanyi wanita terbaik ketika itu. Liza Hanim telah mendirikan rumah tangga bersama anggota kumpulan Indigo iaitu Mohamed Shahrin Samsudin.

Hasil perkongsian hidup bersama, pasangan ini telah dikurniakan lima orang cahaya mata iaitu dua puteri dan tiga putera. Untuk pengetahuan umum, anak sulung Liza Hanim iaitu Marsya Qistina turut mengikut jejak langkah Liza Hanim yang meminati bidang nyanyian dan suaranya juga sangat merdu.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram, Liza Hanim telah berkongsi satu gambar yang memaparkan dia bersama anak sulungnya. Mereka bersama-sama  dalam konsert Minggu Ini Dua Suara- Liza Hanim & Jaclyn Victor, special appearance Marsya Qistina yang bakal di tayangkan pada Julai 2020.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

 Video Marsya bersama ibunya sedang pratiks untuk konsert Minggu Ini

Perkongsian Liza Hanim itu turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Huwaaaaa!!! Taktau nak kata apaaaa, em0 pun ya… Aunty mitch ni mak2 hormon tak stabil mcmnilaaa kak…Tgk gamba ni bergenang ayaq mata, so proud… Tgk Marsha yg kecik2 dulu selalu ikut mama dia, now nyanyi sama2…Ya Allah how time flies… ” – Misha Omar

” Mcm x percaya.. Waktu laju membawa ke hadapan sedangkan jiwa masih terpuk4u gemilang yg silam.. ” – Fedtri Yahya

” Cntiknya Marsya, beliau dilahirkn sudah terdidik dgn dunia seni  dpd kecik lg beliau ke sana sini menemani ibunya dgn dunia seni..Tak mustahil dgn bakat yg Marsya ada satu hari nnti akn jd pelapis utk menyambung legasi Liza Hanim… “

” Dah besar makin cantik Marsya. Suka aunty tgk.. “

” Macam kembar, sama je muka kak Liza dengan anak, cantik !! “

” She looks like you mcm dkt cover 1st album… Ahhh i love ter0k 1st album tu dengar guna earphone dgr akustik dia cemana best!! “

Ke mana tump4hnya kuah, kalau tak ke nasi, memang anak Liza ini dilihat sangat berbakat seperti ibu yang pandai bernyanyi. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Marsya sentiasa akan berjaya dalam pelajaran dan bidang yang diminati oleh Marsya, semoga Marsya menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Liza Hanim

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..