” Macam gitu punya agah yang tua pun pengs4n gelak haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dayah Bakar, Achbar Muhammad Fahri Yang Terhibur Melihat Dayah ‘ Bersilat ‘. Suara Gelak Fahri Tu, Geli Hati Sangat Gayanya. Sampai Terikut Gaya Fahri Gelak Tu, Comel Sangat !!

Sudah hampir 2 bulan pengacara B0rak Kopitiam, Dayah Bakar berada di Australia bersama suami dan anaknya. Perp1sahan selama 377 hari dengan Hanif akh1rnya terbayar apabila mereka kembali bersama sekitar Januari lalu.

Sebagaimana janji Dayah kepada peminat bahawa dia akan selalu mengemaskini perkembangannya di sana, Dayah sentiasa berkongsi moment indahnya setiap hari bersama Hanif dan Fahri. Ada sahaja aktiviti mereka sekeluarga yang dilakukan bersama-sama bagi mengisi masa yang ada.

Terkini di entry akaun Instagram Dayah, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Fahri yang ketawa girang apabila dius1k Dayah. Fahri yang berwajah comel dan semakin bersemangat ini seringkali membuatkan peminat terhibur dengan wajah cerianya itu.

Dayah yang membuat gaya seperti bersilat dan kvngfu sambil membuat bunyian seperti kompang itu berjaya membuatkan Fahri terhibur. Gelak Fahri bukan main lagi ye melayan ibu yang suka membuat kelakar itu. Seceria ibunya, begitu jugalah si kecil ini, sama sahaja anak beran4k ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Fahri ini mencuit hati dan mendapat perhatian daripada peminat. Suara gelak Fahri tu sedap betul didengar. Antara komen-komen peminat :

” Pandai Fahri jaga hati ibu. Bukan Fahri je la gelak, anak sis pun gelak haha. Comelnya Fahri ni, ceria betul.. “

” Halah halah comel Dayah Bakar junior ni. Teringin nak kawen bila tengok video macam ni hehe. Sakan gelak main dengan bonda dia.. “

” Bukan main gelak yea.. tau kelako tgk ibu bersilat mcmtu yea fahri haha. Oppa Fahri, rasa nak lap air liur m4sham tu heheh ger4mnya.. “

” Terhibur aunty tengok video Fahri ni. Yang happy bertambah happy, yang tak happy boleh jadi happy terus bila tengok Fahri.. “

” Cub1t pipi Fahri, haha ger4m. Comel sangat ketawa tu, kelakar sangat ni ibu. Kita pun terhibur sekali hehe. Lama-lama muka ibu sangat eh.. “

” Kelakar la ibu ni..comel tgk Fahri gelak, terhibur aunty. Ibu buat tarian naga ke tu Fahri, comel Fahri pakai serkup rambut nenek ke hehe.. “

” Fahri yg mudah terhibur ke ibu dia mmg kelakar hehe. jawapannya dua dua. Cenggitu punya ag4h..yg tu4 pun pengs4n gelak. Sampai bersilat w00 haha.. lucu la Dayah ni.. “

Pandai Dayah melayan dan menghiburkan Fahri, sampai begitu sekali gelaknya Fahri melihat gaya silat ibunya. Apa pun, pasti ramai peminat gembira melihat kehidupan Dayah yang semakin gembira sekarang. Semoga Dayah sekeluarga sihat selalu dan bahagia selama-lamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayah Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..