“ Comel, rasa nak gom0l lengan berket4k tu.. “ – Netizen

Video Terbaru Nur Fatima Aisya Dengan Patung Giraffe Buat Ramai Yang Ger4m. Siap Pakai Sepit Rambut Pink, Alahai Comel Sangat !!

Nur Fatima Aisya yang mesra dipanggil Fatima selalu mendapat perhatian ramai. Sejak aktres jelita iaitu Nur Fazura berkongsi wajah anaknya yang diberi nama Fatima ini, seringkali mukanya yang comel itu dikatakan seiras wajah dirinya dan Fattah Amin.

Terbaru, meninjau ke laman perkongsian Instagram peribadi Fatima yang dinamakan fattzuralovelife, sebuah video yang dikongsikan memaparkan Fatima yang sedang duduk bersandarkan kerusi bayi sambil tersenyum .

Sejuk mata melihat wajah comel Fatima yang mengenakan pakaian bewarna merah jambu beserta sepit rambut pink di kepalanya. Semakin besar, Fatima jugak kelihatan semakin temb4m dan rambutnya juga bertambah lebat.

Bukan itu sahaja Fatima juga nampaknya pandai berinteraksi. Mata bulatnya yang cantik kelihatan memandang ke arah kamera sambil menggig1t patung mainan zirafah miliknya. Amboi Fatima dah pandai gig1t-gig1t yer. Tunggu lagi sebulan, lepas ni Fatima dah boleh makan solid food lah yer.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Ramai yang memeberikan komen positif dan tanda suka kepada video Fatima tersebut. Dalam pada itu, netizen juga mendoakan yang baik-baik buat bayi kesayangan ramai ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Awak cantik sangat la sayang.. ” – Diana Daniel

” Eeee.. comelnya awak ni Fatima.. Baby Fatima.. rindu si nomey ni.. Comelnya b4m b4m ni.. Fatima dah nk tumbuh gigi yaa  Membesar dengan sihat ya si nomey sayang.. “

” Nur Fatima Aisya.. Cantiknyaaa fatima sayang niee.. Aloorr comei pakai sepit rambut.. rindunya dengan princess Fatima Yang comel l0te b4mb4m ni Fatima aunty miss you so much.. “

” Alololo comelnya. Salam jumaat Fatima.. MashaAllah sejuk mata tgk fatima ni.. Moga jd anak solehah n penyejuk buat parents nnt ye fatima syg.. Mesti giraffe ni bff fatima.. “

” Alalal tomei nyerrr Fatima Aisya ni.. C0py p4ste daddy betul hihi tp cntik cm mommy dia.. Comelnyaaa..Rinduu tau awak.. comelnya awak ni.. semoga jadi anak yg solehah ye sayang.. “

” Alhamdulillah.. aaminn alolol..cantikk Fatima.. ada klip rambut dahhh.. olorrr s1ann dia.. kaki sophie pun bolehhh laa.. sebulan lgi ok fatima boleh mkn solid food.. “

” Mcm sedap je kaki giraffe tu.. Fatima dan sopie.. Comelnya.. Grm tgok lengan dia yg bam2 tu.. Dh mata bulat.. antiknyaa diaaa tuuu Loveee.. Ger4m.. Rasa nak g0mol lengan berketak tu.. “

Tidak dinafikan video anak kesayangan Fattah dan Fazura ini sentiasa dinantikan ramai peminatnya. Keletah dan kecomelannya berjaya memaut hati peminat. Apa-apa pun semoga Fatima membesar dengan sihat dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG fattzuralovelife, missfazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..