” Comel abang Danish masa kecil kecil, kus semangat hehe.. ” – Netizen

Norman Hakim Kongsi Gambar Kenangan Ketika Majlis Graduasi Tadika Anak Sulungnya, Mohamed Danish Hakim. Wah Lain Betul Danish Masa Kecil. Comel !!

Hubungan antara Norman Hakim dan anak lelaki sulungnya, Mohamed Danish Hakim sememangnya akrab dan manja sekali. Sebagaimana ibu bapa lain, anak sulung pastinya memberi banyak memori pertama dan fasa ibu bapa bermula dengan si sulung.

Jika sebelum ini, peminat pernah disajikan dengan video bagaimana Danish memberi wang poket untuk Norman dan Abby. Walaupun masih lagi bersekolah, namun Danish sudah mula belajar erti tanggungjawab dan itu adalah hasil daripada contoh baik yang ditunjukkan oleh Norman dan Abby.

Meninjau akaun Instagram Norman, telah dimuatnaik beberapa keping gambar yang memperlihatkan Norman dan Danish berada di pejabat MDH Group iaitu syarikat Norman. Menulis di kapsyennya, segala file berkaitan dengan semua anak-anaknya ada disimpan di sini.

Norman yang menunjukkan sijil dan gambar Danish memakai baju graduasi ketika tamat tadikanya dahulu membuatkan Danish seb4k dan tergam4m kerana tidak menyangka papa nya ini masih menyimpan kenangan zaman kanak-kanaknya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Melihat pada wajah Danish pada ketika ini, memang chubby dan m0ntel badannya. Usia sekitar 6 tahun, kanak-kanak memang sedang ingin membesar dan suka makan apa sahaja makanan. Antara komen-komen peminat :

” Comel abang Danish masa kecik, ini Dayana versi lelaki ke hehe. Abang memang ayah yang baik dan penyayang.. “

” Comelnya Danish dulu, anak Cin4 mana tu hehe. Proud you, memang papa yang baik dan terbaik.. “

” Mesti daddy so happy and proud. Bagusnya papanya, Danish comel sangat masa kecil. Dh besar handsome macam papa.. “

” Alo cute sangat abang Danish masa kecil, masya Allah.. Awat comel sangat gambar mahasiswa tu abang Norman Hakim haha.. “

” Comel abang Danish masa kecil kecil, kus semangat hehe. Alahai temb4m tu pipi, pic1t sikit abang hahaha.. “

” Comel sangat Danish. Ingat lagi iklan Danish masa kecil. Iklan dalam kedai kasut tak s1lap, b4mb4m sangat.. “

” Comel sangat masa kecil abang Danish ni. Saya pun anak dah umur 30 tahun masih simpan sijil tadikanya hehe.. “

Yang pasti, mata sepett Danish tu tak berubah dari kecil sehinggalah sudah menginj4k remaja sekarang. Sekejap sahaja masa berlalu, sudah anak teruna si Danish. Apa pun, semoga Danish sentiasa berjaya dan menjadi kebanggaan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..