” M0ntelnya baby, makin cute. Copy paste Papa la senyum tu.. ” – Netizen

Zamarul Hisham Kongsi Wajah Terkini Anaknya, Kayden Haiqal. Wah Makin Chubby La Kayden, Senyum Sebijik Papa Ni. Hands0me Boy !!

Meninjau akaun Instagram Zamarul Hisham, telah dikongsikan beberapa keping gambar Zamarul bersama anak ketiganya, Kayden Haiqal. Zamarul yang baru sahaja kembali daripada penggambaran di Kuala Pilah segera pulang untuk bertemu buah hatinya ini.

Ianya normal apabila mempunyai baby kecil, pastinya rasa rindu dan teringat pada telatah si kecil membuatkan hati tak senang apabila berjauhan. Begitulah perasaan Zamarul yang diluahkan di kapsyennya yang tak keru4n teringatkan si Kayden ini.

Kayden yang dilahirkan pada September yang lalu kini sudahpun berusia 3 bulan. Walaupun Kayden adalah zuriat ketiga mereka, namun kegembiraan dan teruja Zamarul seperti menimang anak sulung. Ini ada dinyatakan Diana beberapa hari selepas kelahiran Kayden setelah melihat sikap Zamarul yang excited mendapat anak kecil.

Untuk makluman, Zamarul juga mempunyai dua orang lagi anak bersama Diana iaitu Kashfi Haikal dan Kayla Reysha. Kelahiran Kayden ketika usia Zamarul sudahpun lewat 40-an membuatkan Zamarul berasa semakin muda dan ianya dikongsi Zamarul di posting Instagramnya terdahulu.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Kayden yang semakin chubby ini menarik perhatian peminat. Amboi senyum tu manis sama macam Papanya dan antara komen-komen :

” Hands0menya baby, cute b4mb4m sangat .. Makin comellah. Mirip ibunya.. papa pun comel juga hehehe.. “

” Comel c0py muka mama sangat ni.. Eeee gig1t kang.. dua-dua pun comel.. lesung pipit mana hehehe.. “

” Alahainya comelnya baby ni.. Montelnya baby, makin cute.. Pipi tu pau sangatla Kayden.. Bulatnya comel yaa amatt Kayden. Senyum macam Papanya, hands0me boy.. “

” Bulatnya Kayden Haiqal, sekejap dah besar si comel ni.. Comel sangat-sangat ..ger4m tengok.. Encemnya Kayden, c0py paste Papa la. Senyum tu macam papa dah.. comey nya.. “

” Sekejap jek masa berlalu.. dah bertmbah bolatttt dia dah.. makin comel, dah hands0me macam papa sangat.. “

” Handsome Bb boy.. So adorable n pipi tu masyaallah mintak kena r0m0s.. Senyum baby sama dengan pak dialah. So cute both.. “

” Oh my god handsomenya baby so cute.. muka sama macam bapaknya.. Bolatt sungguh, semangat badan.. mata bulat.. “

Mana tak sabar Papa nak jumpa si Kayden, semakin temb4m mukanya itu. Sudah pandai mengukir senyum membuatkan semakin menarik wajahnya itu. Apa pun, semoga Kayden membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zamarul Hisham, IG Diana Rafar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..