” Muka Abang Zamarul macam p4srah je kena buka wallet, haha.. ” – Netizen

Diana Rafar Kongsi Video Membuat Challenge ‘Give Your Husband Your Hand’ Terhadap Suaminya, Zamarul Hisham Buat Ramai Terhibur. Senyum Lebar Diana Yer Dapat Kad !!

Melihat di media sosial sekarang, ramai yang telah melakukan video challenge ‘give your husband your hand and see what he does with it ‘ pada pasangan masing-masing. Malah perkongsian video tersebut boleh dikatakan menghiburkan apabila melihat reaksi suami masing-masing setelah isteri menghulurkan tangan.

Begitu juga yang telah dilakukan pelakon Diana Rafar kepada suaminya, Zamarul Hisham. Menerusi video yang dikongsikan Diana di Instagram tersebut, kelihatan pasangan ini sedang berada bersama dan Diana telah merakamkan video lalu menghulurkan tangannya kepada Zamarul.

Setelah itu, Zamarul menc1um tapak tangan isterinya dan tidak disangka Zamrul telah mengeluarkanwallet yang berada dalam poket seluarnya. Lalu, Zamarul telah mengeluarkan kad bank dan memberikan kepada isteri tersayangnya.

Perkongsian video tersebut telah mendapat perhatian ramai peminat. Ada yang menyatakan bahawa jika berada di tempat Diana, setelah mendapat kad bank itu akan terus keluar membeli bel4h kerana ris4u sang suami akan meminta balik kad bank tersebut.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata sangat terhibur melihat aksi pasangan suami isterinya ini. Antara komen-komen netizen adalah :

 ” Muka Abang Zamarul macam p4srah je kena buka wallet. Kalau saya bangun cepat2 terus g shopping kak Diana, takut suami mnta balik kad tu, haha.. “

” Paling win dan sweet sangat. Awal2 cium tangan, pastu bagi pula kad untuk belanja, hebat lah abg, murah rezeki.. “

” Comel lah tengok muka Diana part last tu, senyum suka betul tu. Mesti tak bajet pun nk dapat kad kan.. “

” Muka seorang suami yang sangat redha bila kena g4me dgn isteri. Hahaha padahal b1ni tu tak minta pun perasan je bila tengok hulur tangan mcm tu msti lah paham nk duit.. “

” Hahahaha ni best. Lembut je panggil suami. C1um manja tu, siap bagi duit belanja. Suka lah tengok video ni, nampk sangat sweet.. “

” Dalam drama sweet, kt luar drama pun lg sweet lah Zamarul. Moga kekal bahagia bersama hingga akhir hayat.. “

” Hahaha nk ambik dompet pun mcm mal4s dan terp4ksa je tu. Sabar lah abg Zamarul, kak Diana sedang menguji anda.. “

Haha, comel lah tengok video pasangan ni, memang sweet walaupun terhibur tengok reaksi wajah Zamarul tu. Apa-apa pun, semoga Diana dan Zamarul sentiasa bahagia bersama anak-anak dan terus ceria sentiasa.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Diana Rafar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..