Connect with us

Artis / Selebriti

” Wow handsome anak bujang Zamarul, macam papa dia lah.. ” – Netizen

Zamarul Hisham Kongsi Gambar Sempena Hari Lahir Anak Terunanya, Wajah Kacak Izzat Haiqal Raih Perhatian Peminat. Wah Dah Besar Izzat Sekarang, Segak Dan Mach0 Macam Ayahnya !!

Pelakon senior berwajah tampan dan berkulit hitam manis, Zamarul Hisham bukan nama asing bagi peminat drama Melayu tempatan. Terkenal sebagai salah seorang hero yang digemari ramai, Zamarul bahagia bersama isteri dan anak-anak tersayang.

Meninjau akaun Instagram Zamarul Hisham, telah dikongsikan sekeping gambar yang memaparkan wajah anak sulungnya, Izzat Haiqal. Untuk makluman, Izzat adalah anak hasil perkahwinan pertama Zamarul dahulu.

Zamarul turut menulis satu ucapan istimewa untuk Izzat sempena ulangtahun kelahiran Izzat. Menurut Zamarul, perjalanan hidup anaknya ini baru bermula, namun kasih sayang Zamarul kepada Izzat tidak akan berubah.

Ucapan terima kasih juga diungkapkan kerana Izzat menjadi sebahagian daripada hidupnya. Doa Zamarul, agar Izzat akan menjadi anak yang berjaya dunia dan akh1rat serta berjaya selalu dengan apa jua jalan hidup yang dipilih.

Jom baca perkongsian di bawah :

https://www.instagram.com/p/CTMtdKnJXbC/

Peminat juga tidak ketinggalan turut mengucapkan ucapan selamat hari lahir untuk anak Zamarul ini. Antara komen-komen mereka :

” Happy birthday son, same birthday with my son also bang. Semoga jadi anak yang soleh berjaya dunia akh1rat. Take care and stay safe abang and family.. “

” Happy birthday Aboy. Jelmaan dirimu abang Zamarul Hisham, anak soleh insha Allah. Handsome macho macam ayahnya.. “

” Happy birthday handsome boy, like father like son. Dah besar anak bujang dia, ayah nampak maintain lagi, aktif berbasikal.. “

” Happy birthday Izzat Haiqal. Hands0me anak bujang abang Zamarul, sekali pandang teringat wajah bang Zamarul masa muda.. “

” Smart dan hands0me macam papa dia. Happy birthday Izzat, semoga dikurniakan Allah kemudahan dalam semua jalan yang dipilih dan success selalu.. “

” Wah dah besar dah. Kejap je masa berlalu. Happy birthday izzat haiqal. Dulu pernah tengok dia masa kenduri kawen kak Zam ngan abg mizan. Dulu comel, sekarang handsome.. “

” Wow hands0me anak bujang Zamarul ni, macam papa dia lah. Anak dah besar tapi papanya masih muda belia. Semoga berjaya selalu Izzat.. “

Pejam celik, sudah 20-an umur anak sulung Zamarul ini. Semoga doa Zamarul untuk Izzat dimakbulkan Allah. Buat Izzat, selamat ulangtahun kelahiran dan semoga Izzat lebih berjaya serta menjadi anak yang membanggakan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zamarulhisham 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT