Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia buat betul-betul macam bantal pel0k ek, haha.. ” – Netizen

Gelagat Anak Wawa Zainal, Ayya Soffya Bermain Bersama Kucing Buat Ramai Terhibur. Ad0i, Muka Kucing Pun Pasr4h Jer Kena Uli. Dua-Dua Comel !!

Ayya Soffya merupakan cahaya mata ketiga pasangan selebriti, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal.  Soffya mempunyai akaun Instagramnnya sendiri yang memiliki sejumlah 337 ribu orang pengikut dan ianya dikendalikan oleh Wawa dan juga Aeril.

Meninjau ke akaun Instagram tersebut, satu p0sting terbaru Soffya telah mencur1 perhatian ramai di mana ia memaparkan Soffya bersama seekor anak kucing berwarna putih. Gelagat Soffya bersama kucing tersebut amat menghiburkan.

Dengan kapsyen yang dikongsikan iaitu ‘ comel tak bantal bucuk sopia? ‘, bantal yang dimaksudkan ialah anak kucing yang dipegang oleh Soffya. Alahai, memang macam bantal dibuatnya pada si anak kucing tersebut.

Soffya memel0k kucing putih itu dengan pelbagai gaya dan dapat dilihat Soffya tidak tak0tkan kucing tersebut. Wah, memang nampak tidak mahu dilepaskan langsung. Si kucing pun muka pasr4h jer kena bul1 dengan Soffya, haha. Comel sangat dua-dua.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel Soffya dan kucingnya buat ramai ger4m. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Comelnya Soffiya.. kes1an kucing tu .. haha.. Tak lama lagi kena jaga adik la pulak. Terpaling chantik copiaa.. “

” Cat : he1p me anyoneeee .. Bertabahlah si comel kena uli.. Hahahaha dia bt betul2 mcm bantal pel0k ek ger4mlah.. “

” Alala shomelnye dua- dua niee.. berserah ajer kucing tu. hab1slah meow meow meow.. Kucing tu be like: habis lah aku.. “

” Comel nyoh ayya soffya.  pakai apa rambut si comel ni? lebat betul. Aku terkej0t tdi .. dlm hati .. siapa bud4k yg aku dah follow ni . MCM knl .rupa nya eh anak Aeril.. “

” Alahai knp comel sgt awk…  doakan sy dpt bby secomel ni.. Aamiin.. berkenan sangat tengok si soffya ni.. cantik snagat.. “

” Cantiknya dia.. Aduuuuiiii mak buyooong… kenapelah.. bud4k ni comell sangat.. suka kucing ni soffya ni.. “

” knapa cumil btl ni copiya.. kucingnya pun comel.. ger4m pula tengok dua dua ni.. rasa nak pic1t pic1t.. “

Nampaknya Soffya merupakan seorang yang sangat sukakan kucing. Dah macam alat permainan dia jer kan. Semoga Ayya Soffya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Lepas ni Soffya bakal jadi kakak pula kan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayya Soffya, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT