” Boleh pulak dia ac4h nak jat0h part last sekali tu. Haha.. ” – Netizen

Video Anak Wawa Zainal, Ayya Soffya Menari Apabila Mendengar Lagu Bollywood Buat Ramai Terhibur. Wah, Ni Menurun Perang4i Mama Dia Ni !!

Anak ketiga pasangan pelakon Wawa Zainal dan Aeril Zafrel, Ayya Soffya sememangnya sangat comel dan sering menjadi perhatian di media sosial. Baru berusia 1 tahun, Soffya sudah boleh berdiri dan berjalan beberapa langkah sahaja.

Meninjau ke akaun Instagram Soffya yang mempunyai sejumlah pengikut yang ramai, beberapa video terbaru Soffya telah dikongsikan. Tiga buah video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Soffya sedang menari apabila terdengar lagu bollywood.

Soffya yang memakai baju berwarna merah dilihat begitu comel meng0yang-g0yangkan p1nggulnya apabila mendengar lagu tersebut. Wah, pandai ye dia mengikut rentak lagu dan gelagat Soffya ini telah membuatkan ramai netizen terhibur.

Wawa juga turut menulis kapsyen yang menyatakan Soffya mengikuti jejak langkahnya yang turut meminati lagu Bollywood dan adakah Soffya akan menjadi pengganti mamanya. Wah, siap gelaran Ratu Bollywood lagi. Comel sangat Soffya ni.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk video seterusnya.. )

Gelagat Soffya yang comel ini telah mendapat perhatian daripada netizen. Ramai ger4m melihat kecomelannya. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Pengganti CEO tikt0k ni. Comel sangat. Rasanya lebih ke ayah kot.  kaki tikt0k. Aduh4i, comelnya adik ni. Cantik .. “

” Boleh pulak dia ac4h nak jat0h part last sekali tu. Haha. Bakal tikt0k turun dari ayah ni.. Ger4mlah tgk soffya ni. Comelnyaa.. “

” Alolo comel sangat. Bukan main dia. Besar dah. Cantik naaa muka dia. Bapak dia pun sama.. Haha.. So cute la soffya ni.. “

” Soffya dh kurus. Comelnya dia, ger4m tgk. Halaaa dak kenit ni soffya. Ayya dah boleh berdiri.. “

” Adik cutenya awak. Semoga menjadi anak solehah comel. Mukanya sama mcm wawa. Cantik macam wawa.. “

” Adik lepas ni tikt0k pulak tau. Ya Allah cantiknya ayya soffya, comel pula. Eee, ger4m aunty tgk.. Bila besar muka dia macam Kayla pula.. “

” Ikut ayah joget joget. Muka dia mama sangat. Sekejap jer dah besar, comel sangat.. Dia punya gel3k tu mahal.. Alolo minat bollywood ye.. “

Walaupun begitu ramai yang bersetuju Soffya mengikut jejak langkah ayahnya yang merupakan ‘ presiden TikT0k ‘. Wah, lepas ni Soffya kena bul1 dengan ayahnya pula untuk bertikt0k. Apa pun, Soffya tetap comel dan seiras wajah mamanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayya Soffya, Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..