” Happy family, semua cute miut. Comelnya la cake dia tu.. ” – Netizen

Gambar Aeril Zafrel Sekeluarga Menyambut Ulangtahun Kelahiran Pertama Anak Bongsunya, Ayya Soffya. Comel-Comel Semua Anak Aeril Dan Wawa Ni. Amboi Bukan Main Seronok Lagi Nampak Soffya, Kek Pun Cute Macam Tuannya !!

Tanggal 1 Disember 2019 yang lalu, lahirlah puteri kedua pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal. Kini genap setahun usia puteri mereka yang dinamakan sebagai Ayya Soffya. Nama yang cukup indah itu diinspirasikan daripada nama sebuah masjid di Turki.

Soffya membesar seperti kanak-kanak normal yang lain, penuh dengan keceriaan dan kegembiraan. Wajah Soffya yang mewarisi kecantikan Wawa tidak pernah jemu dipandang peminat sehinggakan setiap kali perihal Soffya dikongsikan di laman sosial menjadi tumpuan peminat.

Meninjau akaun Instagram Aeril Zafrel, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan gambar mereka sekeluarga bersama menyambut ulangtahun kelahiran Soffya yang pertama. Soffya yang berwajah comel ini kelihatan tersenyum manis di pangkuan Wawa.

Aeril turut menulis di kapsyennya meminta semua peminat men1ngg4lkan ucapan untuk Soffya agar dapat dibaca oleh si kecil ini apabila Soffya besar nanti. Alahai keluarga yang cantik dan kacak semuanya, daripada mak dan ayah sehingga ke anak-anak semuanya nampak seiras wajahnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Ruangan komen Aeril dibanj1ri dengan ratusan komen daripada peminat dan semuanya mendoakan yang baik-baik untuk Soffya. Antara komen-komen mereka :

” Happy Birthday Ayyasoffya… Cutenye ee… semoga panjang umur and menjadi anak yg solehah Aamiin..  “

” Ya Allah rasa mcm baru smlm jumpa wawa tgh pregnant kan ayya soffya. Dah setahun dah diaaaaaa happy bday baby girl.. “

” Happy birthday Ayya semoga jadi anak solehah dan musleh. Tolong branak lagi wawa, smua comel comel blka.. “

” Yeke bang dah besar dia baca hmmm . Comel anak abang harap dia jodoh saya 20 tahun nanti aaaaa. Happy Birthday little princess ayyasoffya.. “

” Happy Birthday Ayya syg. Comei nyaa happy familyy .. semu cute miyut.. Chomeinyaaa la cake dia tu.. “

” Beautiful family, Happy Birthday Soffya.. besar nanti jadi la sekuat ibu mu dan taat la kepada orang tua mu, amin.. “

” Happy birthday syg, aunty doa kn semoga panjang dan d murahkan rezeki, semoga membesar jd anak solehah dunia dan akhirat.. amin ya mujib.. “

Memang tidak terasa masa berlalu, Ayya kini sudahpun genap setahun usianya. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir untuk Ayya Soffya dan semoga hari-hari mendatang lebih baik untuk Aeril sekeluarga dan Soffya membesar menjadi anak yang solehah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafril, IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..