” Amboi macam dah besar sangat gaya baby tu.. ” – Netizen

Emma Maembong Kongsi Gambar Gaya Tidur Anak Dan Suaminya, Shazli. Amboi Baby Gaya Tidur Tu Ikut Gaya Ayah Betul Ni. Like Father Like Son, Comel Sungguh !! 

Umum mengetahui status Emma Maembong yang sudah bergelar ibu kini. Emma telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 8 November yang lepas. Kini hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi bayi lelaki Emma bakal berusia sebulan dan si kecil ini membesar dengan sihat sekali.

Sebagaimana ibu yang lain, momen indah semasa bayi membesar akan dirakam dan dipotretkan sebagai kenangan. Emma juga tidak terkecuali dari simpt0m mak-mak ini dan sudah beberapa kali Emma berkongsikan detik-detik manis ketika bersama bayinya ini.

Meninjau akaun Instagram Emma, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan suaminya, Shazli sedang lena tidur bersama bayi lelaki mereka itu. Melihat gaya anak dan ayah ini tidur hampir sama gayanya dengan tangan diangkat ke atas.

Kebiasaannya bayi seusia ini akan dibedung badannya agar terasa seperti didakap dan untuk mengelakkan daripada terkej0t. Namun tidak semua bayi selesa apabila dibedung dan lebih suka bebas tanpa dibalut. Lihat sahaja bayi Emma, tidur dengan gaya bebas nampak begitu selesa sahaja.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gaya Shazli dan anaknya ini mencuit hati dan perhatian peminat. Alahai banyak mengikut gaya ayah nampaknya si comel ini dan antara komen-komen mereka :

” Like father like son, berdengk0r ke tak tu haha.. Amboiiii hahha comel nyaaa anak bapak ni.. Winners sangat tangan tu baby.. “

”  Itu namanya tidur penuh kejayaan hahaha. Suka Emma, rileks je share gmbr baby since newborn. take care Emma. ur baby so cute.. “

” Comel sngat mcm mummy dia. kiut la Dah botak.. budak sutih nie.. haha sama gaya tidur tu.. Anak bapak ni.. “

” Like father like son, bapak ngan anak sama comel… Alahai ayah anak gaya sama, belum tgk maknya tido lg hehe.. “

” Comelnya anak mu emma …. ger4mnya tengok. Pen4t betul tu jaga anak hehehe.. Sama je 2 beranak ni, cute sangat.. “

” Amboi macam dah besar sangat baby tu, Supercute, tak terkej0t ke baby tidut macam tu. Alololo ger4m la tengok, t1ru ayah sangat ni baby.. “

” Best tau tidur angkat tangan macamtu.. bak dunia ana yang punya, bebasssss.. Anak bapak sangat ni.. “

Tidur pun ada gaya baby Emma ini dan yang pasti gaya memang c0py daddynya sangat. ‘Si b0tak’ yang putih gebu membuatkan peminat tidak jemu memandang. Apa pun, semoga baby Emma membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh dewasa nanti. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..