” Alahai comelnya baby bump tu.. ” – Aprena Manrose

Kongsi Gambar Ketika Photosho0t, Penampilan Ain Edruce Raih Perhatian Peminat. Wah Makin Berseri-Seri Wajah Bakal Mommy Ni. Makin Jelas Baby Bump Ain, Comel Je !! 

Beberapa hari yang lepas, pengacara popular Ain Edruce membuat pengumuman dan mengesahkan tentang kehamilan zuriat sulungnya di Instagram dan channel Youtubenya. Untuk rekod, Ain telah mendirikan rumahtangga bersama Amirul Hafiz Mustaffa pada bulan Disember tahun lalu.

Meninjau akaun Instagram Ain Edruce, telah dikongsikan beberapa keping gambar Ain ketika sesi photosho0t bagi promosi Lazada bersama Shaun Stephen. Ain yang bertubuh tinggi lampai ini dilihat mengenakan pakaian berwarna biru memberikan pose-pose yang menarik.

Dalam video Ain ketika mengumumkan kehamilannya baru-baru ini, ada disebutkan bahawa kini kandungannya hampir mencecah 4 bulan usianya. Dalam tempoh trimester pertamanya ini, fizikal Ain sudah mula menampakkan perubahan.

Dalam gambar-gambar yang dikongsikan ini, perubahan pada perut Ain jelas kelihatan. Sudah menampakkan baby bumpnya, Ain kelihatan semakin berseri-seri wajahnya. Aura ibu mengandung memang lain penangannya dan Ain masih kekal aktif dalam semua jadual kerjanya.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Penampakan baby bump Ain itu menarik pandangan mata peminat. Walaupun masih kecil namun sudah terlihat dan antara komen-komen mereka :

” Alahai comelnya baby bump tu. Congrats sayang, so happy for you.. ” – Aprena Manrose

” Nampak baby bump comell. Perut nampak bulat je, comellah Ain makin berseri-seri.. Takecare Ain and baby.. “

” Perut tu perut , comelnya babybumppppp Ain. Comel jer perut Ain. ain jangan keje kuat sgt jgn las4k sgt ok.. “

” Yeayy peyut dia dah nampak muncitttt, comel betul baby bump tu, perut dah kembang dah. Dah nampak bby bump, comel je.. “

” Dah nampak baby bump, Comelll.. Tinggi betoll kak ainn.. Cantik, humble. Semoga dipermudahkan urusan.. “

” Baby bump tu comel je. semoga baby sihat. Kak Ain jaga diri elok-elok.. Semoga semuanya dipermudahkan Aamin.. “

” Tahniah kak ain for your pregnancy. The new little angel, may Allah protects both of you.. Baby bump comellll.. “

Jelas sungguh baby bump Ain itu dan peminat juga teruja apabila melihat perubahan Ain ini. Pastinya peminat tidak sabar untuk melihat Ain junior nanti. Apa pun, semoga Ain sentiasa dilindungi Allah dan dipermudahkan segala urusan sepanjang hamil sehingga selamat melahirkan nanti. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ain Edruce

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..