“ Dua-dua saya minat, makin berseri maintain cantik je.. ” – Netizen

Zila Bakarin Kongsi Gambar Bersama Sahabat Lamanya, Noorkhiriah. Namun, Penampilan Terbaru Mereka Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Semakin Cantik Sekarang Ni, Dua-Dua Maintain Awet Muda Dan Manis Berhijab !!

Pelakon cantik Zila Bakarin sememangnya sudah lama berkecimpung dalam industri seni Malaysia. Lakonannya tidak pernah mengecew4kan peminat sama ada dirinya membawa watak baik mahupun antag0nis. Zila Bakarin kini sudah berhijab sepenuhnya dan dia selesa dengam imej terbarunya ini.

Meninjau ke akaun Instagram Zila, satu perkongsian telah dimuat naik yang memaparkan dirinya bersama salah seorang sahabat selebritinya, Noorkhiriah sedang duduk semeja bersamanya. Mereka berdua kelihatan sama cantik dan tersenyum ceria dalam gambar itu.

Zila dan Khiriah kelihatan begitu sopan bertudung melebihi paras dada dan memakai sarung tangan di lengan. Zila juga turut memuji kawannya itu yang maintain cantik dan nampak muda. Malah, Zila berasa gembira bertemu dengan Khiriah dan seronok mahu bekerjasama kembali dengannya sebagai rakan sekerja.

Nampaknya ukhwah persahabatan antara Zila dan Khiriah begitu rapat. Pastinya, banyak perkara atau cerita yang mahu mereka bualkan bersama untuk melepaskan rindu yang sudah lama tidak berjumpa walaupun mereka masing-masing bekerja dalam satu industri yang sama dahulu.

Jom kita ikuti perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Ramai yang memuji mereka berdua kelihatan sama cantik dan menawan dalam gambar itu. Rata-rata netizen memberi komen yang positif dan ada juga yang mendoakan semoga hubungan persahabatan mereka kekal selamanya. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Sama cantik.. Dua2 pelakon hebat.. Cantik betul ya allah.. Chomel la Kak zila pun maintain cantik dari dulu sampai skrg.. Sy suke tengok.. Makin cantikk muka brseri2 awet muda.. ”

“ Dua2 sy minat.. Dua dua makin berseri.. Dua-dua maintain cantik je.. Semoga sentiasa dirahmati Allah.. Awak tak juta juta pon sy suka follow awak.. ”

“ Sama2 cantik dan ayu.. Dua dua pun cantik n nmpk muda.. Dua2 segak.. Mn ade nmpk tua.. Muda belia lgg.. Sis sgt cantik.. Ser1usss.. Suka tgk.. Luv u sis.. ”

“ Alhamdulillah.. Niat salam ukhwah follower tk penting.. Semoga kamu berdua sentiasa dalam rahmat Allah swt.. Cantik senyum sllu.. Cantik sgt akk.. Allahu akbar.. Maha suci Allah.. ”

“ Sis lg cantik bila bertudung berbanding sblm ni.. Skrg lg nampak muda jelita.. Cantik sgt, berseri2, sejuk mata memandang.. Lawanya korang Subhanallah.. ”

“ Sama cantik.. Kak zila pon cantik sgt lepas bertudung.. Saya suka saya suka.. Keduanya pelakon hebat.. Both of u look lovely.. Dua2 comeyyy.. ”

“ Sama2 cantik dan ayu.. Dua2 manehhh cantikkk.. Follower tak juta pn ttp best kak.. Lakonan akk dr dlu smpai skg mantap.. Moga kalian bersahabat hingga syurganya aamiin.. ”

Alahai, kedua-duanya kekal awet muda. Sahabat yang baik pasti akan kekal berhubung antara satu sama lain. Semoga persahabatan di antara Zila dan Khiriah kekal baik selamanya dan sentiasa sihat serta berjaya dalam apa jua bidang yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber: IG zilabakarinofficial

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..