” Handsome anak sulung Anne ni.. ” – Netizen

Anne Ngasri Kongsi Ucapan Selamat Hari Lahir Buat Anak Pertamanya, Namun Wajah Anak Sulung Anne Jadi Tumpuan Peminat.  Dah Besar Anak Anne Ni, Macam Adik Beradik Je Tengok !!

Siapa tidak mengenali akan pelakon Anne Ngasri yang telah mencipta nama sejak di usia kecil lagi. Kalau dilihat sejak dari dahulu lagi hingga kini, wajahnya tetap seperti dulu dan meskipun usianya sudah berusia 30-an namun dia masih kelihatan muda.

Bagi yang mengikuti perkembangan Anne ini, pasti tahu akan karier menjadi popular dengan membintangi drama komedi C1li Padi termasuk adik-beradiknya yang lain. Namun setelah mendirikan rumah tangga, Anne banyak memberikan tumpuan kepada keluarga dan perniagaannya.

Meninjau di akaun Instagram Anne, beliau telah berkongsi ucapan selamat hari lahir buat anak pertamanya iaitu Warits. Untuk pengetahuan, Warits merupakan anak pertama Anne hasil perkongsian hidup bersama bekas suaminya yang pertama dahulu.

Menerusi posting itu, Anne berkongsi gambar terkini bersama anaknya dan Anne telah menitipkan ucapan yang penuh bermakna untuk anak pertamanya sambil memanjat rasa syukur dan mendoakan semoga anak lelakinya itu sentiasa berada  di bawah lindunganNya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut memberikan ucapan selamat hari lahir buat anak Anne dan memuji anak Anne yang telah dewasa. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Selamat hari lahir Warits, dah besar anak teruna Anne ni, lain muka, kacak orangnya, semoga sentiasa dalam lindungan Allah.. “

” Handsome anak Anne ni, tak sangka kan maknya masih nampak muda, bila duduk sebelah dengan anak dah mcm dgn adik pula.. “

” Happy birthday buat anak sulung Anne, semoga menjadi anak yang soleh dan menjadi anak kebanggaan keluarga, amin.. “

” Alah anak ke, napa mommy nampak muda, hehe, hensem lah anak Anne ni, mesti ramai peminat Warits ni.. “

” Sanah helwah Warits… Semoga menjadi anak soleh yg dpt membahagiakan ibubapa dan berjaya dunia dan akhirat.. “

” Masyaallah comelnya. Selamat Hari Jadi Semoga Warits sentiasa dicintai dan dirahmati Allah, serta jadi anak yang soleh, berkasih sayang pada keluarga dan ibu bapa.. “

” Suka tengok wajah anak Anne, tenang jer, selaamt hari lahir Warits, semoga sntiasa menjdi penyejuk hati ibu ya.. “

Patut ramai yang puji, kacak orangnya, sekali pandang memang saling tidak tump4h wajahnya seperti Anne. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat anak sulung Anne, semoga Warits menjadi anak yang terbaik buat kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Anne Ngasri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..