” Pergh Aki j0get, kuat eh lutut Aki. Comel je Aki j0get macam tu.. ” – Netizen

Video Ayah Emma, Ismail Embong Melayan Cucunya, Shariq Gabriel Buat Ramai Terhibur. Amboi Sampai Berj0get Aki Mengacah Shariq, Gangnam Style Terus Jadinya. Comel Sungguh !!

Keakraban antara Emma Maembong dan ayahnya, Ismail Embong diketahui oleh seluruh peminatnya. Semenjak Emma bergelar artis lagi, Ismail sering melawat anaknya ini di set penggambaran. Emma sendiri pernah mengakui dirinya sangat manja dengan ayah berbanding adik beradik lain.

Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan ayah Emma bersama Shariq. Kelihatan Ismail yang meriba dan mendodoi Shariq sementara Emma merakam gelagat Aki dan cucu ini. Wajah ayah Emma yang sering kelihatan ser1us dan gar4ng ini rupanya seorang yang suka berjenaka.

Ismail cuba menghiburkan cucunya ini dengan membuat tarian ala Gangnam Style. Alahai untuk cucu, Aki boleh buat macam-macam hal yang menghiburkan. Pandai juga Ismail menari dan gerakan kakinya masih kuat dan lincah walaupun sudah berusia.

Bagi yang belum tahu, Ismail adalah seorang pelukis berbakat besar dan merupakan ayah kepada 11 orang anak. Mesra dipanggil Ayoh oleh anak-anak, setiap kali keluarga besar mereka berkumpul pastinya aktiviti mereka sekeluarga menjadi tumpuan peminat.

Jom tonton video di bawah :

Gaya ayah Emma berjoget untuk menghiburkan cucunya ini mendapat perhatian peminat. Wah bukan main lagi Aki Shariq dan antara komen-komen mereka :

” Pergh aki j0get.. Atok tu pelukis negara yang hebat. Dulu pernah jumpa untuk launching bangunan. Semoga atok bergembira timang cucu lagi.. “

” Hahahaha comell g1la akii macam atuk saya… tapi atuk saya dah takda.. dia pun orang terengganu jugak.. ” 

” Kenapa tak senyum baby.. pen4t aki dok acah-acah dia tuu. Aki sporting hab1ss eak.. Tak leh tengok la video ni.. comel aki nya pun.. “

” Comel je Aki layan cucu.. Lucu la atok Shariq ni.. Nanti besar Gabby boleh belajar joget dengan aki.. “

” Gabriel face comel sangat.. Akii pun hahhaha.. shariq macam “aki buat ape tuu ” … Conf1us dia kejap.. Comel aki dia joget kaki camtu. . “

” HaHahah… perghhh aki joket dah tahu dah perangai anak-anak dia ikot sape. sporting ab1s.. sihat ayah Emma nampak.. “

” Kuat eh lutut aki, comel je aki joget camtu.. Oppa sangat Aki.. bila atok melayan cucu, memang comel sangat.. “

Wah memang sp0rting betul ayah Emma ini, gaya j0get Oppa tu yang mahal. Tentunya Aki orang yang paling gembira apabila dapat meluangkan masa bersama cucu. Apa pun, semoga ayah Emma sentiasa sihat selalu dan gembira bersama cucu-cucu tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariqgabriel, IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..