” Kita lelaki Bob, beras kita beli. Law4n tetap law4n haha.. ” – Hairul Azreen

Video Terbaru Zahiril Azim Cuit Hati Peminat. Wah Hebat Sangat Bob, Menang Juga Akh1rnya Untuk Kelu4r Ride. Part Last Tu Kelakarlah Bang. Kal4h Dalam Menang !!

Mengond0l gelaran Pelakon Filem Lelaki Popular tahun lalu, nama pelakon Zahiril Adzim kembali menjadi sebutan peminat. Bekas pelakon filem Juv4na juga merupakan suami kepada pelakon Shera Ayob dan sudahpun mempunyai seorang anak hasil perkahwinannya ini.

Meninjau akaun Instagram Zahiril, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Zahiril sedang bersiap memakai helmet dan berada di luar rumah. Zahiril yang berkata dia memberitahu Shera bahawa ingin kelu4r untuk ride namun menurutnya dia tidak diizinkan dan disuruh untuk duduk sahaja di rumah.

Namun Zahiril mengatakan yang dia tetap ‘law4n’ untuk pergi juga ride. Zahiril sememangnya suka membuat aktiviti ride motor terutamanya bersama sahabat baiknya, Beto Kusyairi dan Azhan Rani. Memandangkan sudah beberapa malam dapat kelu4r, Zahiril berkata esok sahajalah dia akan ride.

Bagaimanapun apa yang terjadi pada akh1r video itu mencuit hati ramai. Difikirkan betul-betul menang, rupanya kena tidur luar rumah dan Zahiril menebar kain dan bantal untuk tidur di tepi motornya itu. Haha, Pandai betul berlakon yer.

Jom tonton video di bawah :

Ayat awal sudah gemp4k, tapi kesudahannya siap kep1t bantal dengan selimut dan ini mencuit hati peminat. Rata-rata peminat mengus1k Zahiril dengan tagline beras kita beli. Antara komen-komen :

” Law4n bob, law4n jgn tak law4n. Kita lelaki mana boleh kal4h. Nyamuk berjemaah gelak haha.. “

” Apasal, lu tak0t? eh aku salah dialog eh? – Azhan Rani

” Yang penting law4n dan menang haha.. ” – Beto Kusyairy

” Kamon lah adi kot. Law4n dulu, tidur luar lain cerita. Mantap bang, beras kita beli haha.. Ni baru betul kal4h dalam menang.. “

” Buat hal la abang haha. Nak pinjam khemah tak nak pos haha. Good job bob. Dapat jugak tunaikan impian nak tido luar. Haha.. “

” Kita lelaki Bob, beras kita beli. Law4n tetap law4n haha.. ” – Hairul Azreen

” Bob, Ayah gelak yg part bentang kain nak tidur mana tu. Penyudah tidoq luaq hahha steady steady.. “

” Steady yg penting law4n.. tido luar anggap je macam camping sambil jaga keselamatan rumah dan motor.. nnt kim salam kt nyamuk ye.. “

” Power idola, apa nak tak0t. geng2 suami ckp “kita beli beras”. law4n tetap law4n tapi mendapat la akibat melaw4n… Tido luar lah haha.. “

Pandai Zahiril ini berlakon, macam betul jer. Takpelah, yang penting buat ramai ramai terhibur. . Memang kuat menyak4t dan bergurau Zahiril dan Shera ini. Apa pun, semoga Zahiril dan Shera sekeluarga sentiasa dalam rahmat Allah dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahiril Adzim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..