” Apa ni walaupun warkah untuk Lara kita yang menang1s.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Lara Alana Bersama Mummy Dan Daddynya. Namun Kapsyen Dan Coretan Scha Alyahya Dan Awal Ashaari Khas Untuk Anak Sulung Mereka Ini Buat Peminat Seb4k. Ayat Last Tu Paling T0uching !!

Setelah tujuh tahun menjadi anak tunggal, baru-baru ini Lara Alana telah bergelar seorang kakak. Umum mengetahui Lara telah menerima adik perempuan baru. Sehingga kini gambar adiknya masih lagi tidak dikongsikan di laman sosialnya.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Lara, satu gambar telah dimuatnaik bersama daddy dan mummynya. Dalam gambar itu, Lara berada di tengah-tengah Scha Alyahya dan juga Awal Ashaari. Semuanya kelihatan tersenyum manis.

Namun begitu, kapsyen di Instagram Lara lebih mendapat perhatian netizen. Ramai yang turut tersentuh dengan coretan panjang mummy dan daddy. Tulis mereka, banyak benda yang dilalui bersama dengan anak sulung mereka ini, tetapi cara didikan kepada Lara tidak sekali menimbulkan perasaan menyes4l dalam diri mereka.

Awal dan Scha juga menzahirkan perasaan terima kasih buat Lara. Kehadiran adik baru merupakan hadiah kepada Lara sebagai teman. Harapan kedua-duanya, semoga Lara dapat menyayangi adik sepertimana Lara disayangi oleh semua orang.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah:

Sejak bayi Lara memang menjadi tumpuan umum. Melalui posting ramai turut tersentuh dengan coretan Awal dan Scha serta mendoakan baik-baik buat Lara. Antara komen-komen di posting akaun Instagram Lara :

” Apa nii, walaupun warkah untuk Lara kita yang cry love you lara.. simpt0m mak bile dapat anak kedua percayalah first born akan sentiasa istimewa sampai bila bila.. Semua anak punya keistimewaan tapi yang pertama yang mengajar macamana menjadi seorang ibu.. “

” Ala mummy and daddy ni buat kami t0uching.. Iā€™m following you since you are baby dear Lara.. Mase your first ig deactivated aunty rase alaaa tak dapat nak tengok lara.. But after that you come back stronger and we are so happy sangat dapat tengok Lara membesar.. You cheer us up in your on way.. Love you Lara.. “

” Lara will always be Daddy and Mommy’s baby no matter how old you are sweetie.. laa seb4k.. ayat last tu really t0uched us.. We love u lara.. Love u Rara Moga jd anak solehah berjaya dunia akh1rat.. “

” Lara, you were microscoped your whole life but both your parents raised you so well and now you’re a kakak As you’ve taken all the other roles in ur life brilliantly, we’re sure you’ll ace this kakak thing too congrats again Datin Si Pacak.. “

” Love laraaa jd kakak yang baik tau.. Huhu.. nape Aunty yg ced1h ni Rara .. Rara good girl sangattt.. muachhh.. hugs.. Lara Alana will be one great kak long.. and bff with her baby sis.. insyaAllah.. “

” Gara2 lara c pack ni my son 2017 lahir sebiji rambut lara pac4k.. Lara gonna be a good sisturrr.. inshaAllahhhh.. u can do it lara.. Im crying w the caption.. “

” Teringat masa buat fotosho0t mummy schaalyahya dan daddy awalashaari masa diaorg nak kahwin laraalanaa.. Auntie Shana tak dpt jumpa Lara je walau teringin sgt.. “

Pastinya ramai yang tertunggu-tunggu reaksi Lara ketika pertama kali bertemu dengan adik. Tidak sabar melihat kisah Lara bersama ahli baru keluarga mereka. Lara juga sudah mempunyai teman untuk bergurau dan bermain bersama. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Lara dan adik sentiasa bahagia dunia dan akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG laraalanaa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.