“ Ad0hai kelakar Mark. Sak1t perut aku, pakai belas4h je eh.. ” – Netizen

Video Mark Adam Pertama Kali Bertugas Jadi Penyampai Radio Raih Perhatian Peminat. Semangat Dan Lucu Betul Mark Main Game Goreng Pisang H0t Di Hot FM. Buka Mulut Je Dah Kelakar !!

H0t FM adalah salah satu stesen radio yang diminati ramai. Terbaru, Mark Adam dipilih untuk memeriahkan lagi suasana pagi di Geng Pagi H0t bersama Fizie H0t FM. Gandingan Mark dan Fizie sebagai rakan kerja baru penyampai radio yang pasti memeriahkan lagi suasana pagi pendengar.

Mengintai ke akaun Instagram Hot FM, satu perkongsian video Mark sedang bermain permainan Goreng Pisang H0t bikin netizen terhibur. Mark yang baru bertugas pada pagi itu menang pertama kali bermain dengan salah seorang pemanggil menerusi talian H0t FM.

Apa yang menarik, Mark begitu yakin dan semangat bermain permainan itu. Macam-macam perkataan spontan yang keluar daripada mulutnya yang membuatkan netizen gel1 hati. Ada sahaja idea yang muncul untuk menjawab dengan pemanggil.

Malah, Mark nampaknya begitu semangat mahu menang. Meriah sungguh hari pertama Mark bekerja sebagai penyampai radio. Suasana pagi di konti H0t FM begitu ceria dan pendengar setia pasti terhibur dengan keletah lucu Mark.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Mark bermain memang lawak dan menghiburkan. Siap dengan tangan-tangannya sekali bergerak. Malah, ramai yang suka dan terhibur menonton video ini. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Semangat mark.. gud luck boss.. Ada terdegr mark adam kata kangk4ng betui ka.. Hahaha.. Ad0hai kelakar mark.. Ini baru HANG4TTTTT.. ”

“ Hahaha comel mark.. Terbaik lah makin lawak lah lepas ni PAGI H0T.. kelakar mark adam teka jawapan macam org nak berlari.. Mmg gempak jika dia ada.. ”

“ Lucu la mark, really like ur face expression.. Please h0t fm panggil fara fauzana.. pasti melet0p gabungan fizi & mark adam.. rindu h0t fm.. ”

“ Harap abg mark kekal sampai bila bila di h0tfm sayang kalau mark adam sign out dari h0tfm mintak mintak jgn lah abg mark ni bila dia bersuara je pun dah kelakar.. ”

“ Best.. yeahhhh.. hotfm dgn Mark Adam mantap boh.. Sak1t perut ak 0ii.. pakai belas4h je ea.. hahaha dia pnya smgat nak jawap pun terbaik.. boleh layan h0t fm balik ni.. ”

 “ Patut lah ada bunga.. bru best.. Semangat.. ngn tgn2 skali.. Gelab4h tul tgok mark.. All the best mark.. hai mark terhibur dgr sepanjang perjlnan ke kerja.. comel ja.. ”

“ Semoga mark trus berdoa dn cria.. Terhibur dgn gelagat Mark.. terbaik.. semoga Mark Adam success DJ radio Hotfm.. Hot fm kembali meriah.. Nak try la law4n dgn mark adam.. Mcm best je.. ”

Excited betul Mark bila tahu dirinya menang mengal4hkan si pemanggil itu. Siap menjer1t happy lagi. Apa pun tahniah buat Mark dan kami di Berita Kopak mendoakan semoga Mark terus sukses dalam apa jua bidang yang dilakukan serta terus menghiburkan pendengar di H0t FM.

Silakan SHARE..

Sumber: IG hotfm976, markadam1076                         

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..