” Kelakar la Omar, melet0pnya food review dia.. ” – Netizen

Nadiya Nisaa Kongsi Video Bersama Anaknya, Omar Saiful Razman Buat Review Makanan. Telat4h Omar Raih Perhatian Ramai. Power Betul Food Review Omar !!

Ramai selebriti tanah air yang membuat IG review terutama review makanan di laman Instagram milik mereka. Begitu juga yang dilakukan oleh pelakon Nadiya Nisaa dan juga anaknya, Omar Saiful Razman. Mereka sering dilihat membuat review makanan bersama-sama.

Menerusi laman Instagram milik Nadiya, telah dikongsikan sebuah video yang memaparkan Nadiya bersama Omar sedang membuat review kek. Ketika Omar membuat review kek tersebut, Omar telah menggambarkan kek itu sebagai evolutionary cake dan unbelieveable.

Nadiya menegur anaknya Omar dengan mengatakan bahawa komen yang diberikan kedengaran seperti komen bola sepak dan agak keterlaluan. Teguran yang diberikan Nadiya menyebabkan anaknya ketawa berdekah sehingga terhenjut bahu. Nadiya turut juga ketawa bersama anaknya.

Video tersebut telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen. Ramai yang rasa terh1bur dan l0cu melihat telat4h Omar yang agak bersahaja apabila membuat review kek tersebut sehingga mereka mengulangi video perkongsian tersebut beberapa kali.

Jom tonton video di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram Nadiya rasa terh1bur melihat gelag4t Omar terutama penggunaan bahasa yang digunakan Omar agak luar biasa ketika menggambarkan kek yang sedang dimakan. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” I always adore and love to see how you treat your kids like a friendly friends.. Bestnya.. I dah imagine my life.. Moga kaknisa and family ada dalam rahmat Allah.. “

” Omar.. Haritu daging next generation.. hat ni kek evolutionary.. evolutionary is a word I only knew only when I was like 30.. “

” Hahaha evolutionary wey.. evolutionary cake.. S0ld.. So where can I get the cake.. Dia punya marketing.. kek tu blh jd harga kayangan dik.. ser4m kita.. “

” Ni klakor.. Kenapa kalau dia food review mesti ade extraordinary words.. Power review Omar.. Too cute la the 2 of you and his laugh so infectious.. “

 ” Technical sangat.. Meletopnya food review dia.. Buat lagi video mcm ni banyak2.. We need YouTube channel for Omar.. Officially Omar’s fan hahaha.. “

” Kelakar la Omar.. Omar punya gel4k comel sangat.. Omar gel4k goyang2 bahu gitu.. repe4t berkali seronok tengok.. Memang terh1bur.. Mcm gel4k mak dia sej1bik hehe.. “

” Unbelievable la omar.. Comel la mumy ngn omar ni.. He is ur Bestfriend la.. Omg.. Love to see his laugh.. Haha aunty tengok multiple times la omar.. “

Memang terhibur menonton video itu. Comel sangat Nadiya dan anaknya, Omar buat review makanan. Takdelah b0san menonton kalau asyik review makanan muka ser1us sahaja. Nadiya dan Omarpun dah macam kawan-kawan. Seronoknya bila anak dah besar yang boleh dibuat macam kawan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadnisaa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..