” Comel sangat baby Cinta. H0t mummy Mawar ni, cantik betul.. ” – Netizen

Mawar Rashid Kongsi Gambar Terbaru Anaknya, Raden Seri Rossabella Cinta Yang Kini Berusia 10 Hari. Alahai Cinta, Comel Betul Tidur, Mawar Pun Nampak Cantik Walaupun Dalam Berpant4ng !!

Mawar Rashid dan pasangannya, Raf Yaakob baru sahaja menimang cahaya mata mereka yang ke-2 baru-baru ini. Bayi perempuan yang dilahirkan secara normal itu diberi nama, Raden Seri Rossabella Cinta. Mawar juga sudah berkongsi wajah bayinya itu yang dipanggil Cinta.

Hasil tinjauan di akaun Instagram miliknya, Mawar ada berkongsi gambar anaknya, Cinta sewaktu berusia 10 hari. Cinta kelihatan lena tidur sambil didukung ibunya. Yang menariknya, semula pakaian Mawar dan juga Cinta berwarna pink lembut.

Wajah Cinta yang comel dan berambut lebat membuatkan peminat ger4m dengan si kecil ini. Biarpun masih berada dalam pant4ng, namun penampilan Mawar yang tetap kemas dan cantik dipuji peminat yang melihat. Sudahlah anak comel, mummy pun cantik.

Dalam perkongsian tersebut juga, Mawar ada berkongsi video cara memakai pakaian yang dipakainya itu. Pakaian tersebut memang sesuai untuk wanita yang berhijab apabila ada tetamu datang ke rumah. Pilihan warna berasaskan warna pink memang sesuai buat dua beran4k ini.

Jom ikuti perkongsian gambar dan video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Perkongsian gambar Cinta meraih perhatian peminat. Rata-rata memuji kecomelan dan kecantikan dua beran4k itu. Antara komen-komen mereka adalah :

” H0t momy ni. Cantik betull, Omg so cute, Baby sangat cute lah, alahhh comel nya.. nak preggy lagi, Comel nya mak and daughter.. “

” Wah best ye baju die, Comeynyo bella, cantiknya mekwaaaa, Comet sunggoh bebi mawarashid, cantikk MashaAllahh.. “

” Aish dia dpt dulu la proper hijab tu aisey mannn baru nk beli, MasyaAllah comel nya, Comel mcm mummy dia, Comel sgt baby cinta.. “

” Lolo, Tengok Mawar mesti terlintas satu jer dlm fikiran “asal cantik sangat nie mawarashid, comeyy dooh. mok comey anok pon comey.. “

” Awwww she got’s warm hug from her mommy is very melting me… mawarashid… Both of you very cute, comelnya bby tido mcm tu.. “

” Raya nnt mesti mawarashid tak sabar pkai kan baju kembang2 kat baby kan, Omeeyyy nyoo baby cinta, Comeynyo baby.. UwU h0t mummy.. “

” Comelnya.. Semoga menjadi anak yg solehah rossabellacint, Baby comel.. suka la outfit mawar, MasyaAllah… cute sungguh bby.. “

Sudah semestinya Mawar sangat teruja menerima kehadiran anak perempaun dalam hidupnya. Mesti Mawar tidak sabar untuk menggayakan puterinya itu. Didoakan semoga Mawar sentiasa sihat dan selamat menjalani tempoh berpant4ng bersama anak dan suami tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..