” Comelnya yang kecik tu.. ” – Netizen

Nadiya Nisaa Kongsi Gambar Raya Sekeluarga Namun Wajah Anaknya, Aminah Rose Jadi Tumpuan. Muka Tu Cheeky Betul !!

Wajah pelakon ini sering menghiasi drama tempatan. Lakonannya yang hebat dan penuh penghayatan membuatkan Nadiya Nisaa menjadi antara pelakon kegemaran ramai. Mula dikenali menerusi drama Adam dan Hawa bergandingan dengan aktor Aaron Aziz, ia menjadi titik tolak namanya semakin dikenali ramai.

Nadiya sudahpun bergelar isteri kepada seorang pelukis terkenal, Saiful Razman Mohd Kassim. Hasil perkongsian hidup ini, mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Omar dan seorang anak perempuan bernama Aminah Rose, kurniaan Allah dan anugerah terindah buat Nadiya sekeluarga.

Rose yang berwajah comel sangat gemar ber’posing dan mengikut gaya ibunya ini. Lihat sahaja perkongsian Nadiya di Instagramnya, pasti ada sahaja gelagat Rose yang mencuit hati. Dengan wajah putih gebunya itu, Rose kelihatan sangat comel dan sering menghiburkan hati mereka sekeluarga.

Menerusi akaun Instagram, Nadiya Nisaa telah berkongsikan sekeping gambar beliau sekeluarga di pagi 1 Syawal. Wajah ceria mereka sekeluarga mencur1 perhatian terutamanya si comel Rose. Muka comel Rose dengan mimik mukanya buat peminat terhibur.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Si rose tu suka posing yer ger4mnya.. “

” Ya Allah Ica, yang cik Rose tu nak kena gig1t ke apa.. “

” SubhanAllah comelnye baby nadya nisaa. Alhamdulillah Eid Mubarak.. “

” Cute laa baby tu senyum.. “

” Comelnya Rose.. “

” Comeinya yang kecik tu.. “

” Selamat hari raya nadnisaa.. Comelnye si kecik tu.. “

Siapa tidak ger4m tengok reaksi Rose yang comel tu. Dah pandai tersengih pandang kamera, siap ber’posing’ lagi. Ciri-ciri pengganti mama ni. Apa pun, semoga Rose sentiasa di bawah lindungan Allah dan membesar menjadi anak yang solehah buat kedua ibu bapa. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadiya Nisaa K

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..