” Kekanda Awie cukup menyamp4h dengan kasut yang ku pakai, haha.. ” – Erra

Erra Fazira Kongsi Beberapa Gambar Terbaru Bersama Datuk Awie Buat Ramai Terhibur. Sempat Erra Menyak4t Datuk Awie Yer, Tapi Memang Nampak Tinggi Betul Erra !!

Meninjau di akaun Instagram primadona Erra Fazira telah berkongsi beberapa gambar dirinya bersama penyanyi Datuk Awie. Difahamkan gambar-gambar tersebut adalah sekitar sidang media Datuk Awie dan Erra mengenai konsert Romantika Datuk Awie di negeri Sabah yang akan diadakan pada bulan Ogos nanti.

Tulis Erra, Erra akan bersama Datuk Awie menerusi konsert itu, namun sempat Erra menyakat yang dirinya tidak memberikan jaminan apa yang akan terjadi ketika berada di atas pentas bersama Datuk Awie yang digelarkan Erra sebagai Hero Malaya.

Selain itu, Erra berkongsi yang kasut yang dipakainya ketika hadir ke majlis itu buat Datuk Awie tidak suka. Rupanya kalau dilihat menerusi perkongsian gambar-gambar oleh Erra itu, Erra memang kelihatan jauh lebih tinggi daripada Datuk Awie.

Perkongsian tersebut telah menarik perhatian warganet. Ramai yang terhibur dengan usikan Erra kepada Datuk Awie. Sehingga kini posting oleh Erra itu telah mendapat lebih 25 ribu tanda suka dan ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai gambar-gambat terbaru Erra bersama Awie dan pelbgai respon telah diberikan oleh warganet. Antara komen-komen menarik adalah :

” Kalau dekat jugak kami pi tengok lah. Mesti chomey dua-dua bila on stage. Good Luck naa Erra &  Datuk Awie.. “

” Hahahahha mahunya si kanda tu tak suka, si dinda tinggi sangat bila pakai kasut tu, habis hilang macho kanda tau sebab nampak rendah.. “

 ” Duduk sama rendah, tapi bila berdiri, hmm lu fikir la sendiri hahahahaaa. Kelakar lah Erra ni, sempat lagi sak4t.. “

”  Haha automatik kanda nampak cam budak sekolah menengah, K.Erra pulak cam chekgu sekolah, btw dua2 comel.. “

” Woww tak sabar lah nak tengok, mesti best konsert kali ni. Lama sangat tak tengok Erra bergandingan dengan Awie.. “

” Coz kekanda Awie akan namapak pendek, kikiki love u all. Semoga segala yang dirancang akan dipermudahkan.. “

” Mahunya tak menyamp4h, her0 Malaya terus nampak pendek lah, hehe. Dah bergambar dengan ratu cantik, mahunya tak nampak tak tinggi.. “

” Erra ni memang dah tinggi, sekali pakai kasut tumit lagi lah tinggi. Good luck guys, semoga segalanya berjalan dengan lancar.. “

Wah Erra dan Datuk Awie bakal bergandingan di atas pentas sebuah konsert, mesti meriah sambutan nanti. Apa-apa pun, semoga Erra dan Datuk Awie akan terus maju jaya dalam bidang yang diceburi oleh mereka.

Silakan SHARE..

Sumber : IG errafazira, awieofficial, maestro_ridwan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..