” Seriously masa swipe left ingatkan Lila, sama sebijik rupa adik dia.. ” – Netizen

Awal Ashaari Kongsi Gambar-Gambar Thr0wback Lara Alana Ketika Kecil Raih Perhatian Peminat. Ehh Sekilas Pandang, Iras Muka Adiknya Lila Amina Lah. Macam Kembar Gambar No 3 Tu, Sebijik !!

Hanya beberapa hari sahaja lagi bulan Jun bakal berlalu pergi dan Julai bakal menjelma. Memikirkan hal ini, pengacara dan pelakon Awal Ashaari dijentik sedikit rasa em0si kerana anak sulungnya Lara Alana bakal bertambah usianya.

Meninjau akaun Instagram Awal Ashaari, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Lara sekarang dan gambar-gambar thr0wback ketika Lara masih kecil dan usianya lebih kurang adiknya, Lila Amina.

Comel betul Lara ketika kecil dan Lara dikenali peminat dengan trademark si rambut pacak kerana rambutnya itu. Ramai peminat yang mengatakan wajah Lara ketika kecil nampak sama seperti Lila sehinggakan ada yang tertukar antara kakak dan adik ini.

Lara dahulu imej rambut pacak, sekarang sudah jadi anak dar4 berambut panjang. Untuk makluman, Lara bakal menyambut ulangtahun kelahirannya yang ke 8 tahun pada 22 Julai nanti. Haruslah daddy em0si kerana anak kecil daddy sudah semakin besar.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Sehingga kini, perkongsian oleh Awal ini telahpun mencatatkan hampir 8 ribu likes daripada peminat. Ramai yang mengatakan wajah Lara seperti Lila dan antara komen-komen peminat :

” Dah besar Lara, makin cantik. Mula-mula tengok tadi ingatkan Lila Amina, rupa-rupanya si kakak, Lara Alana.. “

” Big girl dah daddy’s and mommy’s first princess. Seriously masa swipe left ingatkan Lila, sama sebijik rupa adik dia.. “

” How time flies, dah big girl sangat Lara. Rasa baru je tengok dia baby, know know dah besar tinggi macam tu.. “

” Ee so lila sangat, like they are twins. Comel sangat Lara masa kecil, sekarang dah besar nampak cantik macam mommynya.. “

” Dari dulu suka tengok si comel. Lara ni. Si rambut pac4k. Ingatkan gambar ketiga tu Lila Amina, serupa betul.. “

” Comel ingatkan adik dia tadi. sama eh rupa kakak dengan adik ni, macam kembar lain tahun haha. dua-dua cute.. “

Sekejap masa berlalu, pejam celik Lara dah besar dan ada adik. Semoga princess kesayangan daddy ini terus menjadi anak yang solehah, membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang membanggakan daddy dan mommy kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..