Connect with us

Artis / Selebriti

” Kalau boleh turn back the time, itu yang akan saya lakukan.. ” – Erra Fazira

Video Luahan Erra Fazira Mengenai Kehidupannya Raih Perhatian Warganet. Sedih Pula Dengar Ayat Erra Kata Kalau Dia Dapat Undurkan Masa. Seorang Wanita Yang Kuat, Salute Sangat !!

Pernah melalui fasa putus tunang dan 2 kali kegagalan dalam perkahwinan, ianya bukan satu pengakhiran untuk primadona Melayu, Erra Fazira. Wanita ini cekal dalam mengharungi semua dugaan dalam kehidupannya itu sehingga ke hari ini.

Meninjau akaun Tiktok Pa & Ma, telah dikongsikan temubual Erra bersama wartawan. Semuanya berkisar tentang sejarah hidup Erra. Tidak pernah menyesali segala yang terjadi, Erra berlapang dada dan menerima qada dan qadar yang ditetapkan oleh Allah.

Klik gambar untuk info..

Namun kata Erra, sekiranya dia dapat mengundurkan masa, pasti dia akan betulkan segala-galanya dan membuat yang terbaik. Berpisah ketika anak baru berusia 3 tahun dan tidak dapat meluangkan masa yang banyak dengan anak, Erra merasakan dirinya begitu rugi dari segi masa untuk membentuk anak.

Bukan mudah untuk memastikan anak mendapat yang terbaik apabila perkahwinan berakhir. Perbezaan keputusan antara Erra dan bekas suami adakalanya membuatkan anak perlu memilih. Namun cara penyelesaian yang dicapai oleh Erra berjaya mengatasi masalah itu.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@pama.my

“I’ll fix things..” Luah Erra Fazira. Tapi qada’ dan qadar itu semua ketentuan ilahi. #majalahpama #fyp #errafazira #anak

♬ Piano sleep LoFi slow midnight(808930) – Gloveity

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 1000 tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Erra ni cantik luar cantik dlm… wlpn bcerai xpernah ada isu sana buruk sini baik snantiasa nsangka baik.. ”

” Matang betul jawapan Erra..semoga Erra menjalani kehidupan yg tenang dan bahagia selalu.. ”

” Erra ni satu YG Kita suka, X pernah memburukkan keadaan ,sngt matang bila berckp itu YG Kita respect ngan ERRA.. ”

” Tak cliche, tersusun saja percakapan primadona ni.. semoga bahagia selalu Erra dan jumpa teman hidup.. ”

” Betul kata Erra tu.. Sebab saya anak hasil penceraian.. cakap Erra tu betul.. dah lalui semua tu.. ”

” I Feel U erra… samalah dgn saya. Tapi kalau boleh kita nk yang terbaik untuk anak kita. memang ada kekangan bila dah terpisah.. ”

” Erra walaupun dah 2x bercerai, sy sentiasa respek cara dia mengulas hal2 rumah tangga dia.. t

” Sharing dan luahan hati yang jujur sangat.. Erra Fazira sangat matang.. Dia adalah ibu yg baik melepaskan jagaan demi kedamaian bersama.. ”

” Mesti sakit terpaksa lepaskan hak jagaan, sbb lepas cerai tu erra selfie sorang2 terus kena kecam, sejak tu da xde gmbr dia selfie lg senyap bertahun2.. ”

Klik gambar untuk info..

Luahan hati yang jujur dan tidak berselindung, yang penting Erra sentiasa menjaga nama baik bekas suami. Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang dan pasti segala yang terjadi ada hikmah di sebaliknya. Semoga Erra terus bahagia dan gembira dengan kehidupannya sekarang.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Pa & Ma

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT