” Jemaima ke tu, kenapa muka lain sangat. Dah besar.. ” – Netizen

Fasha Sandha Kongsi Gambar Anak-Anaknya, Rayfal Dan Jemaima Dalam Uniform Sekolah. Namun Wajah  Terbaru Jemaima Jadi Perhatian Peminat. Nampak Lain Jemaima, Mini Fasha Sangat !!

Sesi persekolahan secara bersemuka sudahpun bermula sejak minggu lepas. Setelah sekian lama anak-anak belajar secara dalam talian di rumah, kini ibu bapa boleh menarik nafas lega dan tidak perlu risau anak tercic1r dalam pelajaran lagi.

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan sekeping gambar anak-anaknya, Putra Rayfal dan Putri Raysha Jemaima. Kedua-duanya yang memakai pakaian uniform sekolah mereka nampak gembira sahaja wajahnya.

Ke sekolah dalam suasana norma baru, ker1sauan mengenai keselamatan anak-anak berada di luar sedikit sebanyak pastinya ada dalam hati setiap ibu bapa. Fasha yang menulis di kapsyennya memohon kepada Yang Esa agar melindungi anak-anaknya ini.

Rayfal sudahpun darjah 2 manakala Jemaima pula dalam darjah 1. Kedua-duanya yang bergambar sambil memel0k bahu antara satu sama lain itu memang akrab dan manja. Rayfal dan Jemaima juga tidak lupa menyarungkan penitup muka sebagaimana yang diwajibkan.

Jom baca perkongsian di bawah :

Semakin besar, semakin manis kedua-dua anak Fasha ini. Si Jemaima pula memang sudah terlihat seperti wajah Fasha. Ini menarik perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Wah macam model dua-dua. Cutenya just like mini Jejai and mini Fasha. May Allah protect everyone.. ger4m lah tgk muka bdk cute ² ni.. “

” Kak Raysha c0py sangat ibu Fasha. Sangat cantik dan handsome sibling ni. Nampak semangat nak pi sekolah dua-dua.. “

” Jemaima ke tu, kenapa muka lain sangat dah besar. So pretty macam ibu dia muka. Sweet dan cute je.. Semoga baik-baik sahaja dan sentiasa dalam lindungan dan limpahan rahmat Allah.. “

” Jemyma ke tu, comelnya. Muka yang girl macam mama dia, comel sangat sangat. Aamin take care sayang, may Allah protect your family.. “

” Comelnya Jemyma, comel baby dua orang ni, Alhamdulillah adorable sibling. semoga semua urusan adik rayfal dan jemyma ALLAH permudahkan . belajar brsungguh2 tau aamin.. “

” Comey dua-dua anak fasha sandha tapi Jemyma dah terserlah kecantikkan dia. Dah besar anak2 u Fasha. So cute. Ur baby is also growing fast.. “

” Comeynye both with the uniform, kacak dan cantik. Raysha cantik macam ibu dia, lawa betul si kakak tu, fasha junior.. “

Cepat masa berlalu, sudah besar Rayfal dan Jemyma. Pastinya dewasa nanti bakal kacak dan cantik seperti mommy dan daddynya. Apa pun, semoga Rayfal dan Jemyma sentiasa dipermudahkan dalam menimba ilmu dan menjadi anak-anak yang bijaksana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..