“ Happiest birthday my darling son.. ” – Nani Rostam

Ibu Hanis Zalikha, Nani Rostam Kongsi Video Sambutan Hari Lahir Anak Lelakinya, Khairi. Amboi Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Pulak Yang Teruja Tiup Lilin Yer, Comel Je 2 Beradik Ni !!

Terbaru, hasil tinjauan di akaun Instagram Nani Rostam iaitu ibu kepada pelakon Hanis Zalikha, beberapa gambar dan video dimuatnaik sempena sambutan majlis kelahiran anak lelakinya yang bernama Khairi Zainal Rashid.

Paparan video menunjukkan sambutan kelahiran anaknya diraikan di rumah bersama ahli keluarga terdekat. Banyak hidangan yang menarik disajikan yang pastinya nampak lazat dan juga begitu menyelerakan.

Turut hadir Hanis bersama anak-anaknya iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah. Ketika menyanyikan lagu happy birthday untuk ayah saudara tersayang, sempat lagi Alisa bermanja dan berpel0kan dengan abangnya, Yusuf. Comel betul keletah adik beradik ni.

Bukan itu sahaja, gelagat Yusuf meniup lilin sebaik sahaja lagu happy birthday habis dinyanyikan begitu mencuit hari. Amboi, bukan main teruja lagi Yusuf yer, sudah seperti sambutan majlis hari  lahirnya sendiri pun ada.

Jom kita ikuti perkongsian di bawah :

Lagi, perkongsian mengenai video birthday :

( Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Perkongsian Nani Rostam mendapat banyak tanda suka. Selain mengucapkan selamat hari lahir untuk Khairi dan mendoakan baik-baik buatnya, netizen juga memuji rumah Nani yang kelihatan cantik. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

 “ Happy Birthday to your handsome boy zrkhairi.. Happy birthday buat ank puan nani.. semoga dipanjangkan usia n berjaya dunia akhirat.. ”

“ Cantiknya cake stand kaca tu.. Bunga gantung tu bunga apa.. Luv all your plants.. Happy besday.. ”

“ Alahai s1annya Alisya kt facetime aje.. Nasib skrg ade teknologi.. Happy birthday to your son sis semoga jadi anak yg soleh..

“ Semuanya cantik-cantik.. Selamat hari wanita buat wanita-wanita hebat ini dan sentiasa hebat dan cantik.. ”

Wahhh bestnye tgk hidangan yg istimewa.. lama tak nampak dedobot.. Msti dah besar gegirl tu sekarang.. ”

” Happy bday khairi.. suka tengok rumah puan cantik sangat.. Seronoknya Pn.. berkumpul semua adik beradik, anak cucu & menantu.. ”

Ke mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Sekali imbas muka Khairi persis seperti muka Hanis. Yang lelaki kacak dan bergaya, manakala anak-anak perempuan Nani Rostam cantik-cantik belaka. Meriah dan bahagia betul melihat keluarga Nani Rostam.

Berkumpul bersama keluarga beramai-ramai sememangnya menyeronokkan. Semoga kalian sekeluarga saling berbahagia hendaknya dan kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada Khairi.

Silakan SHARE..

Sumber: IG nanirostam

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..