” Ikut mata neneknya, comel dan sebiji sama.. ” – Netizen

Gambar Anak Emma Maembong, Shariq Gabriel Bersama Neneknya, Janet Isa Raih Tumpuan Ramai. Wah Memang Ikut Genet1k Nenek Lah, Seiras Sangat Lebih-Lebih Lagi Part Mata Tu !!

Shariq Gabriel merupakan anak kepada pelakon Emma Maembong dan suaminya, Muhammad Shazli Azhar. Dilahirkan pada 8 November lalu, kehadiran Gabriel telah menjadi penyeri rumahtangga pasangan ini. Emma juga sering berkongsi gambar anaknya di media sosial.

Antara entri terbaru di akaun Instagram ialah gambar Gabriel bersama neneknya iaitu ibu kepada Emma. Dengan kapsyen ‘ I miss you nenek ‘, pastinya Gabriel amat merindui neneknya. Nampak begitu sweet gambar Gabriel bersama neneknya.

Namun perkongsian ini telah mencur1 perhatian netizen pada bahagian wajah dan mata antara nenek dan cucu ini. Ramai menyatakan Gabriel mengikut wajah neneknya dan mata mereka juga mempunyai warna yang sama. Wah, taj4m sungguh penglihatan netizen.

Ibu Emma ini merupakan seorang wanita berbangsa Scotland dan tidak hairanlah jika mata Gabriel mewarisi mata neneknya ini. Semestinya apabila dewasa nanti Gabriel memiliki wajah seperti mat saleh. Tambahan pula ibu dan bapanya juga cantik dan handsome.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telah mendapat ribuan likes dan tontonan serta kebanyakan netizen memuji mata mereka yang cantik. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ikut mata neneknya, comel dan sebiji sama.. Cantik lah cucu dengan nenek, Alo nenek miss you too,big hugs and k1sses  k1sses.. “

” Comel duduk kat nenek. ikut mata nenek dia lah.. Kalau rambut gabriel blonde juga, memang ikut genet1k nenek lah.. “

” Kan sebijik sama muka nenek dia. mata pun ikut nenek. Lah.. ikot mata neneknya.. comel sgt.. Ikut mommy dialah.. mommy kan muka nenek.. “

Usia Gabriel tidak lama lagi akan meng1njak ke usia 2 bulan dan dia sudah mempunyai ramai pengikut di akaun Instagram iaitu sejumlah 71.2 ribu orang. Wah, nampaknya Gabriel sememangnya menjadi perhatian di media sosial.

Sememangnya mata Gabriel sering menjadi bualan di media sosial dan ramai menginginkan anak yang mempunyai sepasang mata yang cantik seperti Gabriel. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Shariq Gabriel membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel, Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..