” So cute, dah besar nanti handsome macam baba juga.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Photosh00t Anak Dato’ Jamal Abdillah, El Isaac Yamani Bertemakan Doktor. Amboi Kemain Lagi Gaya Tangan Tongkat Dagu Tu, Comel Sungguh ‘Doktor’ Zack !!

Sudah menjadi trend masa kini apabila bayi yang baru dilahirkan akan mengadakan sesi photosh00t dengan pelbagai tema. Ia merupakan sebagai kenangan pada masa akan datang malah bayi dilihat comel apabila mengayakan sesuatu tema.

Tidak ketinggalan buat Dato’ Jamal Abdillah dan isterinya, Datin Zai Izatti yang turut mengabadikan kenangan buat anak mereka yang baru dilahirkan pada 11 November lalu. Bayi lelaki yang diberi nama El Isaac Yamani ini lebih mesra dipanggil Zack.

Meninjau ke akaun Instagram isteri Dato’ Jamal, Datin Izatti ada memuatnaik beberapa posting yang menunjuk gambar Zack ketika sesi photosh00t tersebut. Mengambil tema pekerjaan sebagai seorang doktor, Zack dilihat begitu comel sekali.

Menurut Datin Izatti, dia juga berharap suatu hari nanti Zack menjadi seorang doktor apabila dewasa kelak. Zack yang memakai suit doktor berwarna putih dan berseluar hitam tetap comel walaupun bergaya dalam keadaan tidur. Alahai, ger4mnya.

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by z E t t y 🍒 (@zaiizatti17_)

Perkongsian ini telah menerima respon netizen yang memuji kecomelan Zack. Mereka juga turut mendoakan moga suatu hari nanti Zack juga menjadi doktor. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Ya Allahh.. comelnya.. awat doktor tidur. InsyaAllah semoga ter capai cita2 datin dan datoAamiin. Comelll dn handsome .. “

” MasyaAllah… cute dan hensem nya baby Isaac. Doctor da KO bnyk sgt psak1t.. hehe.. Aamiin mudah-mudahan doa seorg ibu.. “

” Comel sangat. Insyaallah.. jika kena dgn didikan dan usaha tidak mustahil utk berjaya jadi seorg doktor bila dewasa nanti.. “

” Comeinye Zack, bakal doc nti ni . Hensem baby boy.. masyaAllah Tabaarokallahh. smpai tertidur doktor ni.. Mesti ramai pesak1t dia nk layan hari ni.. “

” MasyaAllah.. .cutie cucunda.. Bagus…. cita2 tinggi. alahai comelnya.. handsome.. Semoga menjadi anak soleh.. “

” Woww comelnya zack junior ni. Handsome baby Zack good boy . so cute.. lovely baby.. dh bsar nti hensem mcm baba juge lh tuu.. “

” Assalammualaikum baby zack… alahai cpt nya besar.. comell.. semoga baby zack membesar dgn siht dan menjadi ank yg soleh dunia dan akhirat.. “

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga El Isaac Yamani membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan membanggakan ibubapa. Tidak mustahil suatu hari nanti Zack menjadi doktor. Berkat doa ibu selalunya dimakbulkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zai Izzati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..