” Lebih teruja tengok kasut dia dari suara ibu haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Ceria Anak Fasha Sandha, Aisha Amaira Apabila Dipakaikan Kasut Sukan. Amboi Suka Sangat Aisha, Ligat Betul Kaki Tu Teruja Dapat Sarung Kasut Ye. Comel Sungguh, Muncung-Muncung Mulut Tengok Kasut Tu !! 

Meninjau akaun Instagram Fasha Sandha, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya, Aisha Amaira yang teruja apabila disarungkan kasut sukan. Aisha yang kini sudah 4 bulan usianya ini dilahirkan pada 7 Ogos yang lalu.

Fasha yang turut menulis di kapsyennya bahawa Aisha happy apabila sudah boleh memakai kasut. Melihat wajah Aisha yang semakin temb4m ini, Aisha membesar dengan sihat. Wajahnya yang banyak mirip dengan wajah Aidil sememangnya seorang bayi yang ceria.

Pantang namanya dipanggil, pasti Aisha akan tersenyum. Hai lah Aisha, pemurah sungguh dengan senyuman sama macam ibunya yang cantik itu. Sudah kebiasaan bagi para ibu, pasti suka melihat dan memakai anak-anak dengan pakaian yang pelbagai fesyen.

Sebelum ini juga banyak dikongsikan Fasha gambar Aisha memakai baju-baju bayi yang comel apatah lagi baju bayi perempuan memang cantik belaka. Dalam romper tertulis Nike dan kasut sukan pinknya ini, Aisha nampak sangat comel. Peha tu berketul-ketul, kus semangat sungguh Aisha ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aisha yang teruja apabila kakinya dipakaikan kasut ini mendapat respon daripada peminat. Rata-ratanya ger4m melihat kecomelan wajah Aisha dan antara komen-komen mereka :

” Cantiknya dia, dah boleh join main badminton ni Aisha. Aloo comel sangat, teruja yea dah pakai kasut.. Ibu panggil buat tak tau je Aisha, muncung mulut-mulut tengok kasut.. “

” Lebih teruja tengok kasut dia dari suara ibu haha.. Comelnya Aisha ni ger4m nak cub1t pipi tu.. tak pernah tak comel.. “

” Comel sangat Aisha ni.. Dia teruja dan pelik ber4t kaki hahah.. Muka nampak sangat excited tengok kasut.. “

” Cantik, putih melepak, gebu gebas, alahai ger4m tengok Aisha ni. Comel sangat la.. minta2 la kenan dapat baby girl comel macam Aisha.. “

” Aisha duk tengok-tengok kasut dia, she must be thinking ‘ this is something special’.. chubby sangat.. dia tgk kaki dia cam berat nie.. boleh main bola cam papa.. “

” Tak jemu-jemu tengok si comel ni. Sweet sangat-sangat, Senyum jer dia. Elok pakai apa pun semua sesuai.. “

” Alololo las4knya dia, bila pakai kasut terus angkat kepala macam nak bangun je dia. Pandai nak jalan-jalan ni.. “

” Ni bukan comel tapi cantik. Kecik-kecik dah cantik sangat Aisha ni. Besar mesti tinggi macam ibu dan ayah.. “

Alahai Aisha bukan main lagi angkat kaki tu, kusyuk tengok kasut sampai tak dihiraukan suara ibu memanggil. Muka chubby dengan peha gebu tu lagi membuatkan peminat ger4m tengok Aisha. Semoga Aisha membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang berguna kepada kedua ibu bapa dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..