” Congratulations Ayda. Cantiknya, berseri-seri dia.. ” – Netizen

Gambar Ayda Jebat Ketika Majlis Bride To Be Sempena Menamatkan Zaman Bujang 1 Januari 2021 Ini. Wah Cantiknya Ayda, Nampak Seri Pengantin Di Wajah !!

Penyanyi lagu Tember4ng, Ayda Jebat sudah diketahui umum menjalinkan hubungan bersama pengacara, Nabil Mahir. Hubungan cinta antara mereka semakin utuh apabila mereka bertunang pada bulan April yang lalu dan bakal menamatkan zaman bujang pada 1 Januari 2021 nanti.

Menerusi perkongsian di laman Instagramnya, Ayda ada memuat naik gambarnya pada majlis Bride To Be party yang berlangsung malam tadi. Majlis tersebut merupakan surprise buat Ayda yang bakal bergelar isteri tak lama lagi. Tidak sabar rasanya melihat pasangan ini disatukan.

Ayda yang memakai baju berwarna pink lembut kelihatan sangat cantik dan manis. Belon-belon berwarna gold yang dihias bersama perhiasan bunga di atas meja kelihatan cantik dan mewah. Tidak lupa, kek yang dipegang Ayda juga sangat menarik dan comel.

Jelas terpancar kegembiraan pada raut wajah Ayda sewaktu gambar diambil. Wajahnya yang berseri-seri menjadi perhatian peminat. Itulah yang dikatakan seri pengantin. Sudah pastinya bakal pengantin ini gembira dan teruja menantikan majlis pernikahannya itu.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Ruangan komen Ayda dipenuhi dengan ucapan tahniah dan semua peminat mendoakan segala urusan Ayda dan Nabil berjalan lancar. Antara komen-komen mereka adalah :

” May Allah ease everything.. ” – Dayana Roza

” Congratulations Adik.. ” – Catriona Ross

” Congratulations kakk Ayda. Semoga segala urusan dipermudahkan, cantiknya, berseri seri diaaa, Tazabarr semoga dipermudahkan ayda & nabil.. “

” Semoga yang baik2 saja dipermudahkan sampai tiba hari bahagia kakak & abg Nabil this friday aaminn… me never forget to give love & support for both of you & makin berseri2 bakal pengantin ni congrats baby girl bride to be rindu banyaks kat kakak.. “

” Babygirl, tido kene cukup okay.. Nak kawen kannnn, Congrats babygirl for Par4h and Selamat Pengantin Baru ye heheh, Rindu so much.. May He ease everything for you both.. “

” Assalamualaikum.. Wow cantiknya awak, AydaJebat.. seri pengantin pun sudah nampak dilihat daripada mata kas4r meskipun semoga segalanya sentiasa diPermudahkan jua.. Aamiin.. “

” Jaga diri tu. Moga sihat menjelang hari bahagia. Didoakan moga semua bjalan lancar Insyaallah Aaminn, Tk sabar nk tunggu kak ayda kawin.. “

” Congrats akak. Bahagia selalu till jannah kakak ayda jebat dan abg nabil mahir.. rindu dgn kak ayda, InsyaAllah semua lancar dan baik-baik aje… alaahai my adik bride to be dah.. “

” Congratulations me luv.. Semoga mahligai yang nak dibina akan kekal hingga akhir hay4t. Semoga sakinah, mawaddah, warahmah. I love you babe aydajebat.. “

Tahniah diucapkan buat Ayda dan Nabil yang bakal melangsungkan perkahwinan pada 1 January nanti. Semoga majlis berjalan lancar dan segala urusan dipermudahkan. Kami di Berita Kopak mendoakan kedua pasangan ini akan berbahagia sampai bila-bila. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat, Nabil Mahir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..