” I feel so special.. ” – Uqasha Senrose

Uqasha Senrose Terima Kejutan Hari Lahir Daripada SOMEONE,  Namun Ramai Yang Dapat Menekanya. Lihat Komen Daripada Peminat Lagi Terus Pec4h Rahsia. Adoii Baru Nak Sor0k-Sor0k !!

Uqasha Senrose atau nama sebenarnya Nik Zairis Uqasha Binti Nik Sen merupakan kakak kepada Nelydia Senrose dan Raysha Senrose. Uqasha yang memilik wajah cantik dan berbakat besar melengkapkan pakej untuk menceburi bidang seni. Tidak hairanlah beliau sering diberi watak utama dalam drama.

Uqasha Senrose sering berkongsi gambar dan video berkaitan dirinya di laman Instagram. Terbaru, beliau telah memuat naik beberapa posting berkenaan dengan sambutan hari lahirnya yang ke-28. Beliau turut mengucapkan terima kasih kepada keluarganya kerana saban tahun ada sahaja kejutan buat dirinya ketika hari lahirnya.

Terbaru, beliau telah memuatnaik sebuah posting di laman Instagramnya. Posting tersebut memaparkan Uqasha sedang menyambut hari lahir. Menurut Uqasha, majlis itu disediakan oleh seseorang untuknya dan beberapa teman rapat yang lain. Beliau merasa gembira atas kej0tan itu.

Apa yang menarik lagi, kej0tan hari lahirnya itu dilakukan di atas bumbung. Menurutnya lagi, itu adalah pertama kali beliau menyambutnya di tempat sebegitu. Beliau sangat berterima kasih atas majlis yang sangat istimewa ini yang disediakan untuknya.

Lihat perkongsian daripada Uqasha Senrose di bawah ini :

Perkongsian daripada Uqasha ini dihujani dengan ucapan hari lahirnya. Ini antara komen-komen mereka :

” Happy birthday Uqasha semoga panjang umur & murah rezeki! “

” HAPPY BIRTHDAY SIST stay pretty, stay, macam kenal je “someone” tu

” Bila aku bleh sweet mcm ni, Happy birthday qasha !!!!! Cepatlah kahwin huhuhu.. “

” Untung dia dpt Kamal. Sbb Kamal ni kelakor g1la. Hrp yg ni kekal la hendaknya.. “

” Cantik Nye baby boss kite. Nak cake tu sikit boleh.. “

Namun begitu, ramai juga yang dapat menjangkkan ‘someone’ yang dimaksukan oleh Uqasha itu. Lihat sahaja komen daripada salah seorang pengikut Uqasha ini :

Wahh, beruntungnya Uqasha kan ada yang sayang. Siap buat surprise lagi. Semestilah daripada seseorang yang istimewa di hati. Betul tak Uqasha ? Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan Uqasha menemui jodoh yang baik-baik. InshaAllah.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Uqasha Senrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..