” Inilah yang dikatakan kakiku di bibirmu.. ” – Netizen

Shaheizy Sam Kongsi Gambar Anak-Anaknya Tidur Mencuit Hati Netizen. Lain Macam Betul Syeriv Dan Sarima Tidur, N4sib Lah Mima Oii !!

Pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin merupakan pasangan popular yang terkenal dengan perang4i yang happy go lucky dan g1la-g1la mereka. Pasangan ini sudah pun memiliki dua orang cahaya mata yang diberi nama Sheriv Samheizy dan Sarima Samheizy.

Sam dan Syatilla seringkali memuat naik video dan gambar untuk dikongsikan bersama pengikut mereka di laman Instagram mereka. Sama ada Sam ataupun Tilla, kedua-dua mereka gemar meny4kat dan membuat lawak antara satu sama lain membuatkan peminat terhibur dengan gelag4t mereka.

Terbaru, menerusi posting yang dimuatnaik oleh Shaheizy Sam di laman Instagram miliknya, beliau berkongsi gambar mengenai kedua-dua anaknya, Sheriv dan Sarima. Dalam gambar tersebut memaparkan kedua-dua anaknya itu sedang tidur di atas katil mengikut gaya bebas masing-masing.

Apa yang menariknya, apabila membaca kapsyen Sam yang menyatakan anaknya Sarima sedang ‘g1la’ kasut. Bila waktu nak tidur pun Sarima merad4ng ingin memakai kasut. Menurut Sam lagi, Sarima bernasib baik abangnya tidak sama sepertinya, jika tidak habislah muka Sarima penuh dengan tapak kasut Syeriv.

Lihat sahaja pada gambar-gamabr di bawah ini :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar yang seterusnya .. )

Melihat kepada gambar yang dikongsikan, netizen mula men1nggalkan komen di posting tersebut. Mereka merasa terhibur dan turut menyatakan Sarima seiras dengan wajah ayahnya Shaheizy Sam. Ini komen-komen mereka :

” Tudia mengg4nas hab1s dikakinya muka adik, overd0se kambing perap Pak Mat Western pa.. “

” Let1h bebenor bermain, dengan kasut tidor. Nak tido dlm keadaan bergayala katakan.. “

” Adik sebijik sedeb1k muka bapaknya ya.Why so cute Mima.. “

” Inilah yg dikatakan kakiku di bibirmu. Sebijik muka Shaheizy Sam si kecik ni.. “

” Ter0k betul bebud4k ni tido, nas1b la Mima oii.. “

” Muka yng adik sebijik macam abang shaheizy sam and cute.. “

Aduhai memang super cute la Mima dan Sheriv ni. Nasib la dik Mima oii abang Sheriv awak tu tidur macam tu. Hehe memang comel lah. Apa pun semoga kamu berdua membesar dengan baik dan menjadi anak yang soleh dan solehah, penyejuk hati ibu dan ayah.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Shaheizy Sam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..