” Macam dialog orang bercinta. So cute adik Ellie dengan Dida.. ” – Netizen

Dato’ Fazley Yaakob Kongsi Beberapa Panggilan Video Bersama Anak Bongsunya, Ellie. Ayat Yang Digunakan Ellie Cur1 Perhatian Ramai. Wah, Kalah Orang Bercinta Ni !!

Pada mereka yang mengikuti akaun Instagram Dato’ Fazley Yaakob pastinya mengetahui keakraban beliau bersama anak bongsunya, Ellie. Ellie sememangnya anak yang begitu manja dengan bapanya dan telatahnyaĀ  yang selalu ceria sering mendapat perhatian ramai.

Adalah perkara biasa apabila anak perempuan begitu rapat dengan bapa berbanding ibu. Ellie yang akan mencecah usia 3 tahun pada tahun ini sangat bijak dalam berkata-kata. Lihat sahaja video terbaru yang dikongsikan oleh Dato’ Fazley di akaun Instagramnya.

Video yang berdurasi seminit ini memaparkan beberapa panggilan video antara Dato’ Fazley bersama Ellie. Ellie seolah tidak boleh berenggang dengan bapanya yang dipanggil Dida. Dia akan sering membuat panggilan video jika bapanya tiada di rumah.

Menurut Dato’ Fazley, Ellie akan membuat panggilan video setiap sejam sekali dan dialog yang digunakan hampir sama setiap kali mereka membuat panggilan video. Dato’ Fazley pada ketika itu tengah sibuk mengadakan demo masakan di Johor Bahru.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat dua beran4k ini. Antara komen-komen mereka :

” Alololo….s 1an dia cari dida. so cute la ellie.. “

” A’ah la mcm dialog org bercinta.. “

” Kann… So. Cute adik ellie ngn dida… Sronok videocall dua branak… Hehe.. Sian adik ea.. “

” Ni kalah orang bercinta ni… ad0iii sed1hh laa auntie mcmni, anak ppuan mmg mcmni eh dgn bapak.. “

” Alololo comel Ellie… Dida dh nang1s tu… “

” Anak perempuan mmg manja dengan bapa. Sweet n so cute ellie. Syg ellie.. “

” Kann… So. Cute adik ellie ngn dida… Sronok video call dua branak… Hehe.. Sian adik ea.. “

Alahai, comel jer suara Ellie ketika membuat panggilan video bersama Dida. Pastinya Dida tidak sabar untuk pulang ke rumah apabila melihat wajah anak kesayangan. Apa pun, semoga Dato’ Fazley terus berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Fazley Yaakob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..