” Hensem bubu dia, nak4l Uqasha bagi filter bulu mata extra kat bubu tu.. ” – Netizen

Video Uqasha Senrose Menyak4t Kekasih Hatinya, Kamal Adli Ketika Majlis Sambutan Hari Lahir Mamanya Cur1 Perhatian Peminat. Amboi, Sweetnya Bakal Pengantin Ni !!

Gandingan mantap ketika melakonkan watak yang diberikan dalam drama yang dilakonkan, tak sangka akhirnya pelakon Kamal Adli dan Uqasha Senrose menjadi pasangan kekasih dan tidak lama lagi mereka bakal mendirikan rumah tangga.

Tidak suka bersembuny1, pasangan kekasih ini bersikap terbuka kepada umum berkongsi kisah cinta mereka malah pada awal tahun baru-baru ini, Kamal telah membuat kej0tan kepada ramai dengan melamar Uqasha di Anugerah MeleT0P Era.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik uska.lover kamalxuqasha telah berkongsi video dan di mana Kamal turut bersama meraikan hari lahir mama Uqasha bersama ahli keluarga yang lain. Malah video yang dikongsikan itu, sempat Uqasha sempat meny4kat Kamal.

Perkongsian video itu telah mendapat ribuan tontonan daripada warga netizen yang suka melihat video dan gambar terbaru pasangan kekasih ini. Manakan tidak, menerusi video itu, Uqasha telah menyak4t Kamal dengan menggunakan aplikasi filter terhadap wajah Kamal.

Tonton perkongsian video tersebut :

Uqasha bersama ahli keluarganya dalam sambutan hari lahir mamanya.

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai peminat yang terhibur menonton perkongsian video tersebut dan memberikan komen tidak sabar untuk melihat pasangan yang dikatakan sama cantik sama padan ini akan mengakhiri zaman buj4ng mereka. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tak sabar nak tngk diorang together,semoga dipermudahkan segala urusan diorang aminn.. Love Uqasha and Kamal.. “

” Hensem bubu dia, n4kal Qasha bagi filter bulu mata extra kat bubu tu, semoga segala urusan kalian akan dipermudahkan.. “

” Dah tak lama dah nk blh tengok Uqasha dan Kamal naik pelamin. Sama cantik sama padanĀ  tengok Uqasha dan Kamal.. “

” Alolo, manjanya suara panggil bubu dia, tak sabar nk tengok diorang kahwin. Suka sangat tengok korang.. “

” Eh bincang hal kenduri yer, menghit0ng hari lah Kamal dan Uqasha nk jadi suami isteri, semoga dipermudahkan.. “

” Sempat lagi mengus1k cik abang yer, cute betul tengok lovebirds ni. Moga kalian selalu bahagia bersama.. “

” Happy jer tengok Kamla dan Uqasha, dah ada seri pengantin ni, bila lah nk tarikh nikah korang, tak sabarnya.. “

Halah, so sweet tengok Uqasha menyak4t Kamal. Berseri-seri wajah masing-masing yang bakal akhiri zaman buj4ng tidak lama lagi. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap segala urusan Uqasha dan Kamal untuk mendirikan rumah tangga akan dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Uska.lover kamalxuqasha, Inaijari, Kamal Adli, Uqasha Senrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..