” Hat girl pun, nak tengok nak tengok. Perang4i perempuan sangat.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak MUA Bellaz, Ean Yusof Bersama Seorang Kanak-Kanak Perempuan Buat Ramai Terhibur. Amboi Ean, Pandai Ye Nak Tangkap Gambar Awek. Siap Tunjuk Cara Untuk P0sing !!

Meninjau ke akaun Instagram MUA Bellaz, perkongsian video terbaru anaknya, Ean Yusuf telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Ean bersama seorang kanak-kanak perempuan.

Ean yang memegang sebuah telefon pintar sedang cuba menangkap gambar kanak-kanak tersebut dengan pelbagai gaya. Malah Ean juga menunjukkan beberapa gaya untuk kanak-kanak tersebut bergaya seperti gaya jari ‘ peace‘ dan sebagainya.

Malah kanak-kanak tersebut juga nampak teruja untuk gambarnya dirakamkan dan sesekali dia datang kepada Ean untuk melihat gambar yang ditangkap oleh Ean. Alahai, comel sangat gelagat mereka berdua ni. Nampak macam sweet pula.

Sehingga kini, perkongsian MUA Bellaz ini telah mendapat lebih daripada 10 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik. Nampak sangat kena dengan kapsyen yang ditulis oleh MUA Bellaz di mana anaknya itu sudah pandai untuk meng0rat awek. Maklumlah, awek pun comel sangat kan.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Ean yang nampak comel dan sweet. Antara komen-komen yang diberikan :

” Feeewiitttt pndai hg naa Yusuf, taw jaa gegirl mmg suka posing bgmbaq.. Segak marka depa.. boleh jadi bakal photographer berjaya nie besar .. comel sungguh.. “

” Alaaa sweetnya ean.. Hat girl pn, nk tgok nk tgok.. hahaha perngai pmpuan2 sgt.. Berapa ratus gambaq dia tekannnn tuuu.. “

” Amboi ikut siapa ni, Ni mesti slalu tgk ayah dia shoot mak dia ni , expert bethol eann.. cepatlah dpt menantu camni .. “

” Sweet sungguh.. Macam tak kena gaya ja abang tekan camera.. Pandai nye snap gambo awekkk.. ikut abah hang ke ean.. “

” Comey aihhh… pandai dia nk tackle.. ni mesti dia dok tengok daddy dia buat cemana kat mommy dia tu. sebab tu Ean pandai.. “

” Amboi, mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi hehehhe, rutin harian duk tgk mamaabh dia sllu.. ee pandainya dia.. “

” Fotografer cilik… haha.. sis bella nanti simpan video ni , 20 akan datang tunjuk balik.. Pandai pula bg arahan ean.. “

Video ini boleh dijadikan kenangan buat Ean apabila dewasa nanti. Apabila ditunjukkan semula apabila dewasa nanti pastinya Ean akan tersipu m4lu, hehe. Semoga Ean Yusof membesar menjadi anak yang bijak dan soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MUA Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..