” Comelnya video ni, cantik mama Cheryl.. ” – Netizen

Cheryl Samad Kongsi Video Dan Gambar Raya Bersama Keluarga Tersayang. Wah, Nampak Muda Lah Ibu Cheryl, Manis Orangnya !!

Dilihat ramai yang berkongsi momen terindah menyambut lebaran pada kali ini di media sosial. Turut tidak ketinggalan adalah pelakon dan pengacara, Cheryl Samad atau nama sebenarnya, Cheryl Marina Abdul Samad.

Berkongsi video dan gambar menyambut hari raya bersama keluarga tersayang, perkongsian oleh Cheryl pada tahun ini telah mencur1 perhatian ramai. Sudah memiliki dua orang cahaya mata perempuan, sambutan hari raya keluarga Cheryl kali ini sangat meriah.

Malah, mencur1 perhatian dalam video tersebut adalah kelibat ibu Cheryl. Ada yang menyatakan bahawa ibu Cheryl masih kelihatan muda dan cantik. Bahkan wajah Cherly saling tidak tump4h seperti ibunya.

Dalam video itu juga merakamkan momen terindah keluarga besar ini menjamu selera dengan pelbagai juadah raya yang disediakan dan saling bermaafan sebelum bergambar kenangan bersama-sama mereka.

Ikuti perkongsian di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai perkongsian oleh Cheryl tersebut dan memberikan kata ucapan selamat hari raya kepada Cherly sekeluarga. Antara komen-komen menarik adalah :

” Comelnya video ni, cantik mama Cheryl. Selamat hari raya Cherly, dah besar2 anak-anak yer, comel2.. “

” Wahh meriahnya sambutan raya Cheryl bersama keluarga, juadah semuanya nampak lazat lah. Selamat hari raya Cheryl n family.. “

” It’s been so long since we last heard from you. Your looks never change even though you’ve 2girls by your side. Selamat Hari Raya Cherylsamad & Family.. “

” Long time no see u on screen Cheryl, talented host Selamat Hari Raya maaf zahir batin. So pretty lah you mom.. “

” Dah macam filem pendek dah kak, selamat hari raya. Cantik lah ibu kak, nampak kak seiras dengan ibu.. “

” Beautiful family. Selamat Hari Raya Cheryl dan keluarga, meriahnya tengok juadah tu, hehe lapar pula tengok.. “

” Tengok you mom dah macam kakak you la pulak, hehe masih maintain cantik dan manis ye. Salam lebaran buat Cheryl sekeluarga.. “

Wah nampak meriah sambutan hari raya Cheryl bersama keluarga. Memang cantik ibu Cheryl patut lah ramai yang puji. Apa-apa pun, semoga Cheryl terus berjaya dalam bidang yang diceburinya dan selamat hari raya aidilfitri buat Cheryl sekeluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cheryl Samad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..