” Hands0me anak teruna, masuk Her0 Remaja boleh ni.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Teruna Dato’ AC Mizal, Reeve Damien Raih Pujian Peminat. Wah Her0 AC, Makin Besar Makin Segak. Jawline Tu Taj4m Betul !!

Siapa tidak kenal dengan pengacara tersohor tanahair, Dato’ AC Mizal. Banyak rancangan yang diterajuinya dan jenaka sp0ntannya sering mencuit hati peminat. Bahagia bersama isteri tercinta, Datin Emylia Rosnaida, kehidupan mereka juga diserikan dengan 2 orang cahayamata bernama Reeve Damien dan Fea Eryssa.

Minggu lalu, Dato’ AC ada berkongsikan video mereka membuat kej0tan hari lahir untuk anak terunanya, Damien. Damien yang sudahpun berusia 18 tahun ini juga mewarisi bakat nyanyian AC dan mempunyai suara yang merdu.

Meninjau akaun Instagram Dato’ AC Mizal, telah dimuatnaik sekeping gambar Damien yang segak memakai kot. Dato’ AC turut menulis di kapsyennya berbunyi ‘ anak daddy mummy yang hebat ! Damien, Damien, Damien ‘ .

Melihat akan wajah Damien ini, gayanya tidak ubah seperti Dato’ AC ketika muda dulu. Pandai bergaya dengan p0tongan rambut ala Kp0p, ketampanan Damien dipuji oleh peminat dan dapat dibaca di ruangan komen posting ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Sehingga kini perkongsian Dato’ AC telahpun mendapat 2000 lebih tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hands0me anak teruna h4ng weii, masuk Her0 Remaja boleh ni hehe. Muka jambu dan manis seorang ni.. “

” Fuih my brother handsome lorr. Anak mommy yang segak bergaya. Kakak doakan awak berjaya di dunia dan akhir4t Damien.. “

” Alhamdulillah dah bujang anaknya, hands0me boy macam Lee Dong Wok. His jaw line memang stock model lah.. “

” Dah besar dahh, memang pkp ni orang cepat membesar ke. dulu tengok kecik lagi duk main-main dengan fea. P0se model sesuai sangat.. “

” Macam Mazlan Gerak Khas lah Dato’, hands0me sungguh anak teruna Dato’ ni. Jawline dia taj4m, macam muka mommy. Boleh jadi model muka ni.. “

” Tok, damien nie leh jadik peguam lah tok ganti kan dato. dlu tok tak dapat, damien sambung lh tok, hehe. Sangat muka Dato’ AC masa zaman 4U2C.. “

” Macam AC zaman 2BD. Hidung dan jawline tu Datin sangat. Perfect combination lah anak teruna ni, hands0me boy.. “

Sekejap masa berlalu, sudah menjadi anak teruna Damien. Jadi model pun sesuai Damien ini bak kata peminat. Apa pun, semoga segala impian Damien akan tercapai dan boleh jadi seorang yang hebat pada masa hadapan. Stay safe dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emyliadac, Dacdatoac

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..