” Kau ni pandai betul lah, rasa macam nak bagi penamp4r je, hahaha… ” – Netizen

Harris Annuar ‘Kongsi’ Video Cara Pakai Mask Tetapi Mudah Untuk Makan. Boleh Tahan Jugak Idea Ni, Nape Tak terfikir Sebelum Ni Yer, Hahaha !!

Hampir setiap hari ada saja video-video lucu yang akan dikongsikan oleh Harris Annuar ini. Siapa yang tidak mengenali anak teruna jutawan kosmetik terkenal Kak T0n ini, ada saja idea untuk menghiburkan pengikut laman sosial miliknya.

Harris Annuar atau lebih dikenali dengan nama panggilan Aboy ini merupakan bekas peserta rancangan realiti Hero Remaja. Semasa pertandingan tersebut Aboy berjaya meraih tempat ketiga. Selepas menyertai Hero Remaja, Aboy mengorak langkah menjadi seorang pelakon.

Drama Lelaki Kiriman Tuhan merupakan drama yang menaikkan lagi nama Aboy dipersada seni tanahair. Selain drama ini Aboy juga turut berlakon dalam drama Isteri Untuk Disewa. Selain daripada berlakon Aboy juga berbakat dalam bidang pengacaraan.

Terbaru melalui akaun instagram miliknya, beliau ‘berkongsi’ cara mudah untuk makan walaupun dengan memakai pelitup muka. Cara pemakaian pelitup muka seperti Aboy ini ternyata mendapat pujian daripada Mummy Aboy. Kak Ton turut repost video Aboy di laman instagram miliknya.

Mari kita lihat video yang dikongsi oleh Aboy ini :

Walaupun kelakar tetapi boleh tahan jugak idea dari harris ni. Video Aboy ini mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen ialah :

” Bijak anak mummy.. ” – Kak Ton

” I watch this over and over bro. Put4r ulang, put4r lagi hahahaha lucu lucu.. “

” Buat hal la boy tapi mungkin ini juga solusi untuk yang pakai mask tapi gat4l hidung.. “

” Dah macam makhluk biru kartun yg makan biskut sokmo tuu, apa benda tahh nama dia.. “

” Hahahahadooooo¬† tak pernah tak lawak lah Harris ni.. “

” Hahahaha kau ni pandai betul lah, rasa macam nak bagi penamp4r.. “

” Rase macam nak lemp4ng je, ad0i lawak betul lah. 1 Ogos nanti pakai gini, senang nak makan.. “

Aduhaii kelakar betullah si Aboy ni, tapi idea ni macam berguna juga. Nak makan terus ngang4 jer. Apa pun semoga Aboy sentiasa berjaya dalam setiap bidang yang dilakukan dan terima kasih di atas video yang menghiburkan tetapi mempunyai idea yang berguna. Terbaik !

Silakan SHARE.

Sumber : IG Harris Anuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..