” Alamak, kant0i slowmo tak jadi, ni kelakar.. ” – Netizen

Video Team H0t Pagi Membuat Slow Motion Bersama Teacher Fatimah Abu Bakar. Part Slow Motion Teacher Tak Menjadi Tu Buat Ramai Terhibur. Hahahaa, L4ju Sangat La Teacher !!

Video slow motion merupakan teknik membuat video dengan memperlambat gerakan objek dalam video tersebut. Jika pada kebiasaanya gerakan normal dianggap sepenuhnya 100%, jadi apabila menggunakan slow motion mode gerakan akan menjadiĀ  lebih perlahan daripada biasa. Salah satu aplikasi yang boleh digunakan adalah Tik T0k.

Namun begitu, walaupun ada aplikasi untuk membuat slow motion tersebut, ramai yang lebih kreatif untuk membuatnya secara sendiri tanpa menggunakan sebarang aplikasi slow motion. Ramai Tikt0ker yang telah membuat video tersebut selepas slow motion Tiktoker Bud4k 46 menjadi tul4r.

Terbaru, menerusi laman Instagram H0t FM 976, sebuah posting berbentuk video telah dimuatnaik. Video tersebut menunjukkan penyampai radio Team Pagi H0t iaitu Shuk, Shuib dan Fizie bersama Teacher Fatimah Abu Bakar yang mesra dipanggil Teacher Fatty membuat slow motion bersama-sama dengan menggunakan lagu Hareudang.

Apa yang mencuit hati apabila teacher Fatty tidak melakukan slow motion, sebaliknya gerakan yang dilakukan seperti biasa sahaja. Manakala ketiga-tiga penyampai tersebut berjaya melakukan slow motion. Setelah melihat Teacher Fatty tidak dapat melakukannya, mereka mula ketawa dan geli hati.

Jom tonton video mereka di bawah ini :

Video tersebut mendapat reaksiĀ  yang positif daripada netizen. Mereka turut merasa terhibur dengan gelagat Teacher Fatty itu. Ini antara komen-komen mereka :

” Nak buat macam mana dah tak pandai main tik t0k.. “

” Macam tak jadi je main Tik t0k teacher laju sangat kena bagi slow.. “

” Hahahaa laju sgt teacher Fatty tuuu.. “

” Kant0i slowmo tak jadi, Haha ni kelakar.. “

Namun begitu, posting tersebut juga mendapat respon daripada teacher Fatty sendiri. Jom baca apa yang Teacher Fatty komen di bawah ini. Sweet Sangat !!

Setiap orang ada cara untuk menggembirakan hati dan juga tek4nan dalam kerja-kerja seharian. Mungkin dengan cara sebegini mereka mampu merehatkan minda dan bertenang daripada tekanan kerja. Apa-apa pun Teacher Fatty memang sporting sangat. Kami mendoakan semoga Team H0t Pagi dan Teacher Fatty terus maju jaya. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hot FM 976, Fatimah Abu Bakar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK . Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..