” Bijaknya dia, faham bila mami dia cerita. Good boy.. ” – Netizen

Betty Rahmad Kongsi Video Story Time Bersama Anaknya Ardy Wira. Alahai Wira Fokus Betul Bud4k Ni. Siap Sebut Lagi Nama Karekter Karton Thomas Tu. Pandai Sangat !!

Sejak masih bayi lagi, anak Betty Rahmad ini suka senyum. Diberi nama Ardy Wira, anak kecil ini juga antara anak selebriti yang ada auranya tersendiri. Jika dilihat daripada akaun Instagram Wira, sudah 193 ribu orang mengikutinya.

Punya gaya rambut pac4k yang kemas, wajah comel Wira buat ramai yang ger4m. Betty juga pandai mendidik Wira. Sudah diajar asas pembelajaran, ada sahaja gelagat Wira yang mencuit hati. Pernah dikongsikan sebelum ini, gaya Wira yang sudah mampu menyebut nama warna.

Cepat dan kuat ingatan juga Wira ini. Suka ‘membantu’ Betty di dapur dilihat dari Betty sebelum ini yang beberapa kali merakam gelagat Wira dengan lengkap berpakaian seperti chef. Anak yang menceriakan dan menjadi buah hati keluarga ini.

Menerusi akaun Instagram, Betty Rahmad telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Wira apabila dibacakan buku cerita kegemarannya. Wira yang sememangnya meminati dan menghafal semua watak dalam siri karton Thomas and Friends begitu kusyuk mendengar mommynya itu bercerita.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

@ardywira_ #18monthsold

A post shared by Betty Rahmad (@bettyrahmad) on

Gaya Wira memahami cerita Betty itu menarik perhatian peminat. Amboi betul-betul focus la Wira ni. Antara komen-komen mereka :

” Berker0t-ker0t muka wira, focus sgt. Clever boy lah Wira.. “

” Bijak nya dia.. Faham bila mami dia criter.. Good boy.. “

” Ala pandainya, dia kenal dah character. So cute.. “

” At this age he can sit still and focus, that’s amazing.. “

” Bagus, dia boleh duduk diam fokus. Dia pon ikot ker0t dahi.. “

” Sampai ke habis ku tonton sis. Suka sgt tgok si wira tu. Bijaknye SubhanAllah.. “

” So attentive. Smart boy la Wira ni. Pandai sangat.. “

Seronok tengok gaya Wira focus sambil dahi berker0t-ker0t. Bijak lah Wira walaupun baru setahun usianya. Semua nama disebutnya tu. Apa pun, semoga Wira membesar menjadi anak yang bijaksana dan berbakti untuk kedua ibu bapanya. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad, IG Ardywira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..