” C0py paste sangat Sarima ni muka bapak dia.. ” – Netizen

Shaheizy Sam Kongsi Gambar Anak-Anaknya. Kalau Nak Tengok Muka Sam Masa Kecik, Boleh Tengok Muka Sarima, Memang Sebijik !!

Shaheizy Sam mula menempa nama sebagai pelakon ketika usia masih remaja, nama Sam menjadi sebutan selepas kejayaan lakonannya dalam drama Pa’e. Sam berjaya menjiwai watak sebagai Pa’e sehingga meninggalkan kesan di hati penonton.

Namun selepas berlakon dalam drama Pa’e nama Sam kembali menyepi seketika sehinggalah Sam membuat comeback dengan berlakon semula dalam drama-drama tempatan. Bakat lakonan yang ada pada dirinya digilap semula sehingga nama Sam kembali mekar di hati peminat.

Hero filem Adnan Semp1t ini telah berumahtangga dengan pilihan hatinya iaitu Syatilla Melvin yang juga merupakan seorang pelakon wanita tanahair. Hasil perkongsian hidup bersama Syatilla, mereka telah dikurniakan sepasang cahayamata yang comel.

Putera dan puteri pasangan ini telah diberi nama Sheriv Samheizy dan Sarima Samheizy.  Menjengah ke laman instagram milik Sam, beliau telah berkongsi gambar kedua-dua anaknya sedang bermesra dan kelihatan Syeriv sedang buat baik dengan adiknya. Menurut Sam juga, wajah Sarima sangat seiras dengan wajahnya semasa kecil.

Mari kita lihat gambar yang dikongsikan ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian Sam ini mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen yang diterima ialah :

” Saya nampak mini Sam & Tilla hahahahhahahaa.. “

” So close adik beradik ni, gurau anak jant4n tu, siap t4rik leher adik hehe.. “

” C0py paste sangat Sarima ni muka bapak dia.. “

” Ad0iiii Sarima sebijik muka shaheizy_sam.. “

” Sarima muka Sam, Syerif muka Syatilla. C0py paste betullah.. “

” Alahaii comelnye bud4k dua orang ni.. “

” Pandai Mat Yip bergurau dengan adik yer.. “

Alahaii comel je dua beradik ni bergurau yer, pandai abang syeriv sayang adik. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan agar Syeriv dan Sarima membesar dengan sihat serta menjadi anak yang soleh dan solehah penyejuk hati kedua ibubapa. Aminn..

Silakan SHARE.

Sumber : IG Shaheizy Sam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..