“Gambar pertama tu comel sangat. Sekarang bila dah besar, lagi handsome.. ” – Netizen

Gambar Thr0wback Pemangku Raja Pahang, Tengku Mahkota Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ketika Kecil Cur1 Perhatian Ramai. Alahai, Comel Betul !!

Mendengar sahaja nama Tengku Mahkota Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al- Mustafa Billah Shah pasti ramai yang mengingatinya sebagai seorang putera sultan yang disenangi ramai.

Manakan tidak, selain memiliki wajah yang tampan, Tengku Hassanal juga antara putera raja yang sering membantu rakyat bawahannya ketika berlaku benc4n4 alam. Di samping itu, Tengku Hassanal juga kelihatan sering terlibat dengan pelbagai aktiviti kemasyarakatan.

Selain itu, akaun Instagram rasmi milik Tengku Hassanal turut menjadi tumpuan. Apa sahaja yang dikongsikan oleh Tengku Hassanal semestinya mencur1 perhatian ramai. Selain memiliki wajah yang tampan, sikap keprihatinan dan berjiwa rakyat oleh Tungku Hassanal buat ramai yang kagum.

Meninjau di akaun instagram milik fanpage Tengku Hassanal, ada berkongsi dua keping gambar Tengku Hassanal ketika kecil. Difahamkan, gambar tersebut diambil ketika sambutan ulang tahun kemerdekaan pada tahun 1997 dan 2001/2002.

Perkongsian gambar tersebut sekali lagi telah mencur1 perhatian ramai. Ada yang menyatakan bahawa ketampanan Tengku Hassanal memang terserlah sejak kecil lagi. Alahai gambar pertama tu memang comel betul, ketika itu Tengku Hassanal baru berusia 2 tahun.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah comel Tengku Hassanal ketika kecil. Antara komen-komen menarik adalah :

” Masyaallah Tabarakallah, dulu dan sekarang maintain comel, handsome, kacak tampan dan segak bergaya Tengku Hassanal ni.. “

” Kecik kecik lagi dah t0mei, bila meningkat remaja hencemnya. Putih gebu ger4m tengok gambar first tu.. “

” Wajah Yang Disenangi Rakyat Pahang, semoga Tengku Hassanal sentiasa diberikan kesihatan yang baik.. “

 “Gambar pertama tu comel sangat, sekarang bila dah besar lagi handsome. Rasa nak pic1t-pic1t je pipi b4mb4m tu, haha.. “

” Wahhh comel betul Tuanku, rupa paras sejak kecil memang sejuk je mata yang memandang.. “

” Cutenya masa ni. Dah lah handsome, berjiwa rakyat pula tu Tengku Hassanal ni. Suka tengok gambar ni.. “

” Lagend, kecil-kecil Tengku dah berkhidmat dengan ATM, hehe. Ampun tuanku, patik hanya bergurau, tapi comel sungguh gambar tuanku ni.. “

Comel betul gambar Tengku Hassanal yang dikongsikan oleh fans page tersebut. Putih gebu betul Tengku Hassanal ketika kecil. Apa-apa pun, semoga Tengku Hassanal sentiasa dalam lindungan Allah dan sentiasa diberikan kesihatan selalu.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Tengku Hassanal.7Fans, This.7

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..