” Fuh lawa dan handsome anak papa, macam mat saleh semua.. ” – Netizen

Datuk Paduka Mustapha Kamal Kongsi Gambar Terbaru Bersama Isteri Dan Anak-Anaknya. Wah Dah Besar Panjang Anak Dar4 Dan Anak Teruna Papa Ni. Muka Kacukan Semua, Cantik Dan Handsome Belaka !!

Nama aktor, Datuk Paduka Mustapha Kamal bukan asing bagi peminat drama Melayu tempatan. Sudah lama berkecimpung dalam dunia lakonan, nama DP Mustapha cukup sinonim dengan watak-watak korporat dan salah satunya sebagai pemilik Megah Holding.

Mendirikan rumahtangga bersama bekas ratu cantik, Datin Paduka Susan Manen, kehidupan mereka diserikan dengan 4 orang cahayamata. Meninjau akaun Instagram DP Mustapha, sekeping gambar terbaru mereka sekeluarga telahpun dikongsikan.

2 perempuan dan 2 lelaki, keempat-empatnya sudah meningkat remaja. Salsabil Qur’ani, Sabella Qawiema, Aulia Qayyiem dan Naqli Qaddiem membesar menjadi anak muda yang kacak dan cantik rupa parasnya.

Rata-rata warganet terpegun melihat kecantikan dan ketampanan wajah kesemua anak DP Mustapha ini. Semakin besar semakin segak semuanya sama seperti papa dan mummy mereka. Muka mat saleh semua ni, tak jemu mata memandang.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh DP Mustapha ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Cantik-cantik dan handsome-handsome semuanya. Comel lotey anak beran4k. Moga ALLAH lindungi family ni.. “

” Masya Allah.. semuanya sempurna.. cantik handsome semuanya. Alhamdulillah handsome n cantik turun dari papa n mummy. Happy family and happy for you.. “

” Fuh lawa-lawa anak-anak papa ni, beautiful family. Family yang ceria, anak beran4k semua comel-comel.. sedap mata memandang.. “

” Keluarga yang tiada kontr0versi Alhamdulillah. Tahniah utk papa, mami dan anak-anak yg cantik-cantik dan hensem.. “

” Pewaris Megah Holding ke tu, jom lobi siap-siap, mana tahu dapat usahasama buat projek, hahhaa.. lawa anak-anak papa ni.. “

” Macam mat salleh semua, handsome cantik-cantik belaka. pewaris-pewaris Megah holdings.. hehe.. “

” Segak-segak belaka, gorgeous family. Cantik nya anak-anak abg Mustafa Kamal. semoga semua menjadi anak yang soleh dan solehah ye.. “

Mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Kesemuanya mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah kedua ibu bapa mereka. Semoga keluarga DP Mustapha Kamal ini sentiasa dalam rahmat Allah dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mustapha Kamal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..