” Macam abang dengan adik, sama-sama handsome.. ” – Netizen

Datuk Paduka Mustapha Kamal Kongsi Gambar Bersama Anak Sulungnya, Darul Amir Hazim. Wah Macam ‘Phot0stat’ Muka Anak Dan Ayah Ni, Sebijik Sama !!

Oleh kerana selalu melakonkan watak korporat, pelakon yang sudah bergelar Datuk Paduka Mustapha Kamal sering dikaitkan dengan nama Megah Holding. Bagi yang mengikuti perkembangan Mustapha, pastinya sering melihat gambarnya bersama Susan Manen dan anak-anak mereka.

Baru sahaja semalam Mustapha berkongsikan gambar hari raya mereka sekeluarga. Anak-anaknya juga sudah semakin meningkat dewasa dan mempunyai paras rupa yang cantik dan kacak diwarisi daripada Mustapha dan Susan.

Meninjau entry terkini di akaun Instagram Mustapha, sekeping gambar telahpun dikongsikan yang memperlihatkan Mustapha bersama seorang lelaki. Di ruangan kapsyennya pula, Mustapha memberitahu lelaki itu adalah anak sulungnya.

Hasil penelitian, inilah Darul Amir Hazim anak daripada perkahwinan pertama dahulu. Tinjauan ke akaun Instagram Amir juga banyak gambar mereka bersama ada dikongsikan. Nampak sama wajah Mustapha dengan anak sulungnya ini, sama-sama segak.

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak iras dan saling tak tump4h wajah Mustapha dan anak sulungnya ini. Antara komen-komen peminat :

” Steady abe mus, orang hebat ni anak abe mus. Sama-sama handsome dengan abe mus, senyum tu nampak sama sangat.. “

” Hi darul amir, macam abang dengan adik je. Yang mana satu papa yang mana satu anak hehe.. “

Menurut artikel portal Media Hiburan, Mustapha juga mempunyai 6 orang lagi anak menerusi 2 perkahwinan terdahulunya. Perkahwinan pertama Mustapha mendapat 4 orang anak iaitu Darul Amir Hazim, Darul Ali Hafiz, Datul Azam Harris dan Dayang Aimi Shahira. Manakala perkahwinan kedua pula Mustapha dikurniakan 2 orang puteri bernama Ayuna dan Ayuni.

Kalau sudah ayahnya handsome, pasti sedikit sebanyak akan terkena temp1asnya pada si anak. Jangan tak tahu, Mustapha juga sudah ada ramai cucu. Apa pun, semoga Mustapha sentiasa gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mustapha Kamal, IG Darul Amir Hazim, Portal Media HiburanĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..