” Lawa puteri-puteri Abe Mus, dua-dua pewaris Megah Holding.. ” – Netizen

Gambar Anak-Anak Perempuan DP Mustapha Kamal, Salsabil Qur’ani dan Sabella Qawiema Raih Pujian Peminat. Semakin Besar, Semakin Terserlah Kecantikan Mereka. Seorang Ikut Muka Papa, Seorang Ikut Muka Mama !!

Nama pelakon senior, Datuk Paduka Mustapha Kamal sememangnya sudah lama dikenali ramai. Sejak dahulu hingga kini, lakonannya tetap menjadi pilihan peminat dan dirinya cukup sinonim dengan gelaran pemilik Megah Holdings.

Bahagia bersama isterinya, bekas ratu cantik Malaysia Susan Manen, pasangan ini mempunyai anak-anak yang cantik paras rupanya. Meninjau akaun Instagram Datuk Mustapha, telah dikongsikan satu video yang mana disunting dalamnya gambar-gambar bersama isteri dan 2 orang anak perempuannya.

Salsabil Qur’ani dan Sabella Qawiema nama yang diberikan buat puteri-puterinya ini. Tulis Datuk Mustapha di kapsyennya, Sabella dan Salsabil adalah dua puteri kesayangannya. Melihat akan wajah mereka, kedua-duanya mewarisi kecantikan daripada kedua ibu bapa mereka.

Si kakak, Salsabil kelihatan mirip dengan wajah Susan manakala si adik, Sabella lebih banyak persamaan wajah dengan Mustapha sendiri. Apabila kedua-duanya sudah meningkat dewasa, terserlah wajah cantik mereka itu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun merekodkan lebih 10 ribu tontonan daripada peminat setakat ini. Antara komen-komen peminat :

” Masya Allah, comel comel belaka anak dar4 Mustapha. Boleh buat menantu ni.. ” – Juliza Adzlizan

” Semp0i la Papa, memang idola rakyat Malaysia. Ni semua bakal mewarisi bisnes papa kan hehe. Pelapis dan pewaris Megah Holding.. “

” Nice family, mana satu yang belum sedia lagi untuk ambil alih Megah Holding ni haha. Dua-dua pewaris Megah Holding.. “

” Lawa puteri-puteri Abe Mus, so beautiful like their mother. Si sulung cantik si adik pulak comel. Tak puas tengok wajah keduanya.. “

” Cantik macam mamanya, cute princess. Jelita betul si baju orange tu, sebijik sama macam muka mamanya.. “

” Cantik anak-anak dar4 papa ni, seorang ikut muka mama, seorang lagi ikut muka papa. Semua nice looking. Mewarisi ketampanan dan kecantikan abe mus dan susan.. “

” Cantiknya anak-anak dar4 papa, beautiful girls. mama too so beautiful. Orang kelantan memang comel lotey.. “

Bak kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Memang kedua-dua anak dar4 Datuk Mustapha ini memiliki kecantikan mereka yang tersendiri. Apa pun, semoga Datuk Mustapha sentiasa gembira bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mustapha Kamal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..