” Bergetahnya muka, hero Malaya sangat.. ” – Netizen

Bintang Drama Rahimah Tanpa Rahim, Mustaqim Bahadon Kongsi Gambar Thr0wback Ketika Berusia 20-an. Wah Wah Segak Sangat, Fewitt !!

Wajah pelakon berasal dari Perlis, Mustaqim Bahadon seringkali menghiasi kaca televisyen menerusi drama lakonannya. Banyak membawakan watak pembantu, lakonan Mustaqim sering mendapat pujian peminat dan ramai yang suka dengan loghat utara yang diucapkannya.

Meninjau akaun Instagram Mustaqim, telah dikongsikan sekeping gambar throwback yang memperlihatkan wajahnya ketika di awal usia 20-an. Cerita Mustaqim di kapsyennya, ketika ini dia sedang sibuk menghadiri casting dan sukarnya pada waktu ini untuk mendapat tawaran berlakon.

Ini kerana ramai pengarah yang menginginkan pelakon berwajah Pan Asian. Bermula dengan bidang peragaan, Mustaqim banyak mendapat job sebagai model dan penggambaran TVC. Peluang berlakon pun cuma sebagai watak extra sahaja pada masa ini.

Melihat wajah Mustaqim dalam gambar ini, nampak putih dan handsome. Dengan kemeja berwarna ungu, style rambut Mustaqim dengan sidebvrn panjangnya nampak ala-ala hero Malaya. Wah nampak macho betul masa ni.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Mustaqim ini mendapat respon daripada peminat. Ramai yang jat0h hati nampaknya bila melihat rupa Mustaqim waktu ini. Antara komen-komen peminat :

” Kurusnya, elok rupa elok peranga1 ni hehe. Yeah aku saksi perjalanan hidup ko dari dulu sampai skrg. Proud of u brother.. “

” Bergetahnya muka tetap hero dulu dan sekarang hehe. Jat0h cinta weh tengok muka macho ni. Hero Malaya sangat.. “

” Handsome bak hang, muka cari makan ni. Helok naw, anak ikan piweet. Yang pasti, dari dulu sampai la ni, tak pernah somb0ng. Tetap humble.. “

” Zaman pan asian mmg zaman plg mencabar, tapi hang muka eksotik weh. market thailand, indo spore mesti blh bol0s.. “

” Proud how hard you work and how far you get. saluté mi amigos. Ini zaman bbm ke Qim haha, handsome terjat0h hati sekejap hehe.. “

” Ada iras-iras Shahid Kapoor la, helok aihh. Terbaik Akim. teruskan minat tu sampai orang peghelih bangga baq hiang.. “

” Masa ni handsome putih, kuruih. Innocent jer wajah masa ni, manis je senyum tu. Tak berubah eh muka, jambang tu ad0hh i’m in love haha.. “

Tetap segak dan bergaya dari dulu sampai sekarang Mustaqim ini. Kenangan yang pasti akan sentiasa dikenang dan semoga Mustaqim semakin success dalam semua bidang yang diceburi dan jadi bintang yang bersinar pada masa hadapan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mustaqim Bahadon 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..